Ga naar hoofdinhoud

Stekker uit Schilders Vakdagen


De organisatie achter de Schilders Vakdagen (voorheen bekend als SGA Vakdagen), Easyfairs, heeft deze beurs afgelast. De beurs, tot nu toe de enige grote schildersbeurs in Nederland, zou begin november plaatsvinden. De opnamen van de SchildersVAK Challenge, die op de beursvloer plaats zouden vinden, gaan wel door.

De animo onder exposanten om deel te nemen aan de Schilders Vakdagen, die ook vorig jaar niet doorgingen, was vanwege de coronasituatie toch al niet groot. Daarbovenop komt het initiatief Masters of Maintenance, een tweedaags event voor schilders dat OnderhoudNL (schilderondernemers), VVVF (verffabrikanten) en VVVH (verfgroothandelaren) in maart gaan organiseren in Nijkerk. Dat trok een aantal van de exposanten waar op gerekend werd weg. Dat deed Easyfairs besluiten de stekker uit de beurs te trekken. Een uitgebreid randprogramma – waaronder een congres, workshops en themapresentaties – waaraan werd gewerkt, gaat daarmee ook niet door.

SchildersVAK Challenge gaat door


De opnamen voor de SchildersVAK Challenge, een uitdagende wedstrijd tussen teams van schilders, gaat wel door. Dit is een initiatief van Eisma’s SchildersVAKmedia (SchildersVakkrant, Eisma’s Schildersblad, SchildersVAK.nl, SchildersVAKTV) en staat zakelijk los van Easyfairs, dat overigens wel sponsor blijft van de wedstrijd. De SchildersVAK Challenge zal tussen november en januari in vier afleveringen worden uitgezonden op ons YouTube-kanaal SchildersVAKTV. Teams kunnen zich nog inschrijven, tot 18 oktober, op schildersvak.nl/schildersvakchallenge.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Afbouw Vakdagen mikt óók op schilders

SGA wordt Schilders Vakdagen en heeft grote plannen

Glasbouwbeurs Glasstec ook dit jaar geannuleerd


Naar archief >