Ga naar hoofdinhoud

Registratie voorjaarsbeurzen open


De bezoekersregistratie voor de voorjaarsbeurzen Renovatie & Transformatie, Monument en Houtbouw is open. Professionals die zakelijke betrokken zijn bij deze thema’s verzamelen zich van 23-25 mei in de Brabanthallen in Den Bosch.

Ongeveer 200 exposanten, partners en sprekers zijn er actief tijdens deze voorjaarsbeurzen. Veelal met een stand of op een van de podia waar kennissessies plaatsvinden.

Verduurzaming is ‘key’

Ontwikkelingen genoeg, aldus organisator 54events. Houtbouw, dat gaat over innovatieve oplossingen in hout- en hybride bouw, is geheel nieuw. Verduurzaming is ‘key’. Het onderhouden, verbeteren en aanpassen van regulier (bestaand) en monumentaal vastgoed is daarvan niet los te zien. En nieuwkomer Houtbouw past er goed bij want het aandeel van hout als bouwstof groeit ook in renovatie- en transformatieprojecten.

Transformatie nieuw

Transformatie debuteert ook als prominent thema. Een logische aanvulling, want in Nederland staan veel kantoren en winkelpanden leeg. Een groot deel daarvan is dermate geschikt voor herbestemming en dus ook transformatie, dat zo maar liefst plusminus 15 procent van de in Nederland ongeveer 850.000 benodigde woningen kan worden gerealiseerd.

Kennisprogramma

Naast opwekking, besparing en de energietransitie is er in de kennisprogrammering van Renovatie & Transformatie aandacht voor onder meer de rol van VvE’s, ventilatie en biobased. Bij Monument zijn gespreksonderwerpen onder meer waterstof, subsidieregelingen, herbestemming en opleidingen en bij Houtbouw modulariteit, CO2-opslag, cross laminated timber, circulariteit en digitalisering.

Gratis toegankelijk na registratie

De beurzen zijn gratis toegankelijk voor professionals. Zij kunnen hun ticket regelen op de event-websites. Deelnemen als exposant is ook nog mogelijk, want er zijn nog standlocaties beschikbaar. Geïnteresseerden kunnen voor meer informatie daaromtrent contact opnemen met organisator 54events.

www.houtbouwbeurs.nl en www.monumentenbeurs.nl en www.renovatiebeurs.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Infobladen dampremmende en waterkerende folies

Pieter van Vollenhoven bij landelijke opening Open Monumentendag

Gebouwinspectie-app van Kwins is snel, efficiënt en flexibel

Video | Op de MONUMENT-beurs in Den Bosch

Valpaintbeurs in Huizen smaakt naar meer


Naar archief >