Ga naar hoofdinhoud

Peter Voshart in eerste SchildersVAK Podcast ‘Kleurmakers’


SchildersVak.nl heeft een eigen podcastkanaal gelanceerd: SchildersVAK Podcast. De eerste serie die op dit kanaal valt te beluisteren, heet ‘Kleurmakers’. We trappen af met Peter Voshart van Linova.

De serie ‘Kleurmakers’ op het kanaal SchildersVAK Podcast wordt gemaakt door Broer en Sil Feenstra. In iedere aflevering gaan zij in gesprek met een ondernemer die op eigen wijze kleur geeft aan de schildersbranche.

Eigenaar-directeur Peter Voshart van Linova, groothandel in ambachtelijke en ecologische producten te Zutphen, komt in het allereerste audiogesprek van ‘Kleurmakers’ aan het woord. Zijn productaanbod aanbod varieert van lijnolieverf, bladgoud, verguldmaterialen tot spullen voor hout- en marmerimitaties. Vooral om dergelijke producten is Linova bekend in de markt en trekt het klandizie uit alle delen van het land, maar ook België.

Daarnaast is Voshart eigenaar-directeur van het bedrijf Kölner Vergolderprodukte in Dresden, dat wereldwijd verguldmaterialen verkoopt, maar ook nieuwe producten ontwikkelt.

Voshart vertelt in deze aflevering van Kleurmakers over zijn ondernemerschap. Deze podcast, waarvoor Sil Feenstra de techniek op zich nam, kun je beluisteren waar en wanneer je maar wilt: onderweg, tijdens het werk of thuis op de bank. SchildersVAK Podcast is te vinden op SchildersVAk.nl en SoundCloud.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Vaktoppers luisteren Landelijke Schildersdag op

Linova biedt eendaagse cursus ‘Glas vergulden’

Potkwast 16: ‘Oprechte aandacht blijft het toverwoord’

Potkwast 15: Liefde voor de witte broek bijbrengen

Potkwast 14: ‘Je hebt niks aan jaknikkers’


Naar archief >