Kloetfiets in Vlaardingen • SchildersVAK.nl Ga naar hoofdinhoud

Kloetfiets in Vlaardingen


Vastgoedonderhoudsbedrijf Kloet heeft sinds kort de beschikking over een Urban Arrow, een moderne bakfiets. Daarmee gaat het bedrijf bij klein bouwkundig onderhoud aan vastgoed van de gemeente Vlaardingen uitrukken.

Kloet is het eerste bedrijf in Vlaardingen dat kiest voor een milieuvriendelijke bakfiets als bedrijfsmiddel bij klein bouwkundig onderhoud.
De inzet van de bakfiets moet helpen de overlast van het gemotoriseerde verkeer in de gemeente Vlaardingen verminderen en een CO2 reducerende oplossing stimuleren. Het gebruik van de bakfiets levert volgens het bedrijf ook tijdwinst op. Het gemeentelijk vastgoed zit namelijk voor een groot deel in de binnenstad waar het lastig is om met een bus te parkeren, terwijl de bakfiets gewoon voor de deur gezet kan worden. Kloet is daardoor sneller ter plaatse om een storing te verhelpen.

Gezond in Vlaardingen blijven wonen


Wethouder Bart Bikkers (links op de foto op een gemeentelijke bakfiets) is verheugd dat bedrijven naar duurzame oplossingen voor hun bedrijfsvoering zoeken. Kloet-directeur Steven Oerlemans (rechts op de foto, op de Kloetfiets): ‘Wij zijn als 100 jaar oud Vlaardings bedrijf trots dat Kloet het vastgoed van de Gemeente Vlaardingen mag beheren en onderhouden. Als inwoner van Vlaardingen spreekt het voor mij dan ook als vanzelf dat wij op een duurzame wijze invulling geven aan de werkzaamheden. Op deze manier kunnen ook mijn kinderen gezond in Vlaardingen blijven wonen.’

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Hogeschool doet onderzoek naar hubs voor schilders


Naar archief >