Ga naar hoofdinhoud

Easyfairs lanceert Afbouw Vakdagen


Beursorganisator Easyfairs lanceert een nieuw b2b event, specifiek voor de afbouw- en natuursteensector: Afbouw Vakdagen. De eerste editie staat op 8 en 9 november 2023 gepland in Evenementhal Gorinchem.

Easyfairs werkt hiervoor nauw samen met de Nederlandse Ondernemersvereniging voor Afbouwbedrijven (NOA). Afbouw Vakdagen richt zich op de vier hoofdsectoren van NOA: stukadoors- & afbouwbedrijven, plafond- & wandmontagebedrijven, vloeren- & terrazzospecialisten, blokkenstellers en natuursteenbewerkers.

Laagdrempelig netwerken

Irma de Hoon, bij Easyfairs Nederland verantwoordelijk voor het Building portfolio, kijkt uit naar de eerste editie. “Afbouw Vakdagen laat laagdrempelig zien welke nieuwe producten en materialen op de markt komen. Net zo belangrijk is het netwerken. We bieden exposanten en bezoekers een gastvrije manier om nieuwe contacten te leggen en bestaande relaties te verstevigen.”

“De ‘rendement’ component is belangrijk. Exposanten moeten nieuwe leads overhouden aan hun deelname. Professionals moeten op hun beurt na een bezoek hun bedrijfsvoering efficiënter kunnen inrichten, effectiever kunnen werken of hun klanten meer service kunnen bieden.”

De Hoon is blij met de samenwerking met NOA. “We onderkennen beide dat de afbouwsector recht heeft op een eigen, compact event. Met NOA aan boord zitten we in het hart van de sector en snijden we direct de juiste thema’s aan.”

Directeur Gert van der Meulen van NOA is het hiermee eens: “We zijn blij dat Easyfairs het initiatief voor deze beurs heeft genomen. De afbouwsector staat de komende jaren voor grote uitdagingen. Denk aan kwaliteitsverbetering, ketenintegratie, verduurzaming en digitalisering. We maken ons hard voor deze thema’s, ook op de beursvloer kom je deze uitdagingen tegen.”

“Samen met Easyfairs gaan we een tot de verbeelding sprekend contentprogramma uitwerken. We weten zeker dat bezoekers van de Afbouw Vakdagen een kwalitatief hoogstaand event krijgen aangeboden. We ondersteunen dit initiatief van harte”, aldus Van der Meulen.


Deel via:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Voorstelrondje Challenge (4): Team Jeroen Hulsen

Van Doorn voorzitter van VSB-sectie Steigerbedrijven

Minister De Jonge opent BouwBeurs 2023

Training ‘NEN 2767 in MJOP’s’

Akzo zet groene stappen in Noord-Amerika


Naar archief >