Cursus Asset Management in de gebouwde omgeving • SchildersVAK.nl Ga naar hoofdinhoud

Cursus Asset Management in de gebouwde omgeving


Hogeschool Utrecht biedt vanaf 31 augustus de korte opleiding ‘Asset Management in de Gebouwde Omgeving’ op hbo-niveau aan. Asset management gaat over beheer en onderhoud, het functioneel houden van onder andere gebouwen.

De twintig weken durende leergang (twee lesdagen per week) richt zich op personen die op strategisch niveau werkzaam zijn in het werkveld van onderhoud en renovatie, bekend zijn met het schrijven van meerjarenonderhoudsplannen, afwegingen willen maken over levensduur en investeringen en graag hun technische kennis verbreden.

De cursisten krijgen onder andere workshops, lezingen en excursies en leren nieuwe competenties voor het managen van ‘een asset’ direct toe te passen.

Assets betekent eigenlijk alles in de gebouwde omgeving. Binnen de minor ligt de focus op de integraliteit van gebouwen, wijken, tunnels, wegen en openbare ruimtes. Het gaat om de balans vinden tussen functionaliteit, kosten, risico-inschatting (van falen), duurzaamheid en het belang van de stakeholders (gebruikers, bewoners).


Nationale Schildersvakprijs 2020

Het leerdoel van deze minor is het vermogen om strategieën te ontwikkelen voor renovatie en onderhoud. Voor meer informatie en aanmelding zie www.hu.nlDeel via:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nationale Schildersvakprijs 2020

SchildersVAKTV start wedstrijd voor schilders

Coating om nachtkijkers te bedriegen

Olie- en verfmaker met pensioen

Samenwerking Infinity Repair en Repair Care

Ondernemer centraal in Week van de RI&E


Naar archief >
.