Ga naar hoofdinhoud

Brabants filiaal APW Klimmaterialen


APW Klimmaterialen uit Wormer opent per 1 juni een nieuwe vestiging in Vlijmen, vlakbij Den Bosch. Op deze locatie komt een ruime voorraad te liggen waarmee APW de service naar de klanten in het zuiden van Nederland en in België wil verhogen.APW Klimmaterialen uit Wormer opent per 1 juni een nieuwe vestiging in Vlijmen, vlakbij Den Bosch. Op deze locatie komt een ruime voorraad klimmaterialen te liggen waarmee APW de service naar de klanten in het zuiden van Nederland en in België wil verhogen.

Door het wegvallen van de exclusieve samenwerking met ASC in Etten-Leur, miste APW een afhaaldepot in het zuiden van het land. Uiteraard zitten klanten in Brabant en België er niet op te wachten om richting Amsterdam te rijden om steigermateriaal te halen. Door de opening van dit afhaaldepot is de dekking in het zuiden van het land, stelt APW.

De nieuwe vestiging zal worden gerund door Johan Bergman. Een oude bekende voor APW en haar klanten. Met zijn jarenlange ervaring in de steigerbranche heeft hij al veel productkennis. Hij was net gestopt bij zijn oude werkgever en op zoek naar een nieuwe baan. APW zocht op dat moment een medewerker om de vestiging in Vlijmen te runnen. Een mooiere timing was niet mogelijk geweest.

"Alle puzzelstukjes vielen op zijn plaats de afgelopen periode" aldus Nico Saft, directeur bij APW. "We hebben de hele organisatie met frisse blik bekeken en diverse wijzigingen doorgevoerd. We willen met deze reorganisatie de service en kwaliteit op een zo hoog mogelijk niveau brengen en houden. Groot voordeel is dat we met deze werkwijze vrijwel alles in eigen beheer hebben. We zijn er de laatste tijd namelijk te vaak tegenaan gelopen dat we door toedoen van derden schade opliepen. Dat willen we in de toekomst voorkomen." Saft en Bergman in de APW-werkplaats.

Ruime voorraad

Op deze nieuwe locatie ligt een ruime hoeveelheid voorraad steigers, ladders, trappen en overige klimmaterialen. Daarnaast zijn de producten te bekijken in de showroom.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Definitief: Stef Olimulder naar WK schilderen

SW Vastgoedverbetering sluit zich aan bij NOK.5

‘Boetes Wet Arbeid Vreemdelingen zijn te laag’

Solvari neemt Offerte.nl over

Prinses Beatrix heropent gerestaureerde molen


Naar archief >