Ga naar hoofdinhoud

Beurs voor oppervlaktetechniek


De VOM (Vereniging voor Oppervlaktetechnieken van Materialen) heeft het initiatief genomen om in Nederland een vakbeurs voor oppervlaktetechniek te organiseren. Surface 2010 vindt in oktober 2010 plaats te Den Bosch.De VOM (Vereniging voor Oppervlaktetechnieken van Materialen) heeft het initiatief genomen om in Nederland een vakbeurs voor oppervlaktetechniek te houden.

De organisatie is in handen gegeven van Libéma Exhibitions. De beurs, Surface 2010, zal van 12 t/m 14 oktober 2010 in de Brabanthallen 's-Hertogenbosch plaats vinden. Oppervlaktetechniek wordt in tal van sectoren gebruikt. In de bouw, de metaalsector, de medische industrie, de elektronica en bij de automotive industrie, om er enkele te noemen. In de oppervlakte behandelingsbranche gaat jaarlijks 3,5 miljard Euro om.

Er zijn vele ontwikkelingen in de branche zoals op het gebied van duurzaamheid, milieu besparende technieken, miniaturisering, ‘smart' coatings, applicatietechnieken en nanotechnologie. Op Surface 2010 komen alle technieken en bewerkingen op het gebied van oppervlaktetechniek bij elkaar. De VOM nodigt daartoe niet alleen haar 400 leden uit, maar ook alle niet aangesloten verwerkers en toeleveranciers die zich met oppervlakte behandeling bezig houden.

Voor meer info zie www.surfacevakbeurs.nl.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Sjors Krikken gaat voor persoonlijk contact

Exoskelet voor schilders behoeft verdere doorontwikkeling

Nederland pleit voor EU-regels duurzame chemische industrie

30 miljoen subsidie voor emissievrije bedrijfsauto’s

Onderzoek werpt nieuw licht op ‘watergedragen’


Naar archief >