Ga naar hoofdinhoud

Gratis webinar over softwaretool RGS+

Terugkijken

Eisma Bouwmedia houdt in samenwerking met RGS+ op woensdag 10 februari het gratis webinar ‘RGS+:- meer grip op je onderhoud’. Het webinar is vanaf 14.00 uur live te volgen.
Voor ketenpartners binnen de vastgoedbranche is het een urgent vraagstuk. Hoe kun je een samenwerking binnen een onderhoudsopdracht zo efficiënt mogelijk tot een goed einde brengen? En belangrijker nog; hoe houd je grip op je vastgoed als opdrachtgever? De cloudapplicatie van RGS+ biedt uitkomst. Resultaat Gericht Samenwerken (RGS) over meerdere disciplines is dankzij deze softwaretool mogelijk in één systeem. Van woningcorporatie tot schilder- en onderhoudsbedrijf; de gehele keten wordt binnen dit systeem vertegenwoordigd.


RGS+-ontwikkelaar Maurits Jansen legt uit waarom deze softwaretool er twaalf jaar geleden moest komen. ‘In die tijd werd er nog minder digitaal gewerkt. Bij een prestatiecontract besteedde je meer tijd aan de presentatie dan aan de inhoud. Daarnaast was het ook nog eens lastig om wijzigingen bij te houden. Er was behoefte aan meer automatisering. Met RGS+ is het mogelijk meerdere disciplines – zoals gevels, dak en installatie – efficiënt met elkaar te laten samenwerken. Alles is in één systeem gevangen.’

Inmiddels werken vijf woningcorporaties met RGS+ en zijn er in totaal zo’n zestig licenties uitgegeven aan ketenpartners. Onder hen Woningcorporatie Clavis met 2.500 woningen in Terneuzen en Sluiskil in haar beheer. Bianca Koster, manager vastgoed Clavis Terneuzen vertelt tijdens dit webinar verhalen uit de praktijk. Daarnaast gaan Perry Verhees (calculator Lindhout vastgoedonderhoud) en Gijs van Mil (adviseur/procesbegeleider Heikant23) dieper in op hun ervaringen. Het webinar richt zich op zowel opdrachtgevers als uitvoerende bedrijven die stappen willen zetten in ketensamenwerking.

Aanmelden kan via deze link

Andere webinars die u mogelijk interessant vindt