Veelgestelde vragen en regels bij het Forum op Schildersvak.nl • SchildersVAK.nl Ga naar hoofdinhoud

Veelgestelde vragen en regels bij het Forum op Schildersvak.nl

Hartelijk welkom op het Forum van Schildersvak.nl.

– Op dit Forum discussiëren professionals in de schilders- en onderhoudsbranche over allerlei onderwerpen die met het vak of de branche te maken hebben.

– Ook publiceert de redactie van Schildersvak.nl hier de ‘Vraagbaak‘: verftechnische vragen worden aan de redactie gesteld, wij zoeken er een expert bij die de vraag beantwoordt. Het antwoord van de expert is als zodanig herkenbaar.

– De discussies in het Forum zijn voor iedereen die toegang heeft tot het internet zichtbaar. Meedoen is voorbehouden aan professionals in de branche. Daarom wordt u gevraagd in te loggen voor dit deel van de website.

– De inlog voor het Forum is niet hetzelfde als het inloggen voor ons Premium-gedeelte. Inloggen voor het Forum is gratis, het Premium deel is alleen bereikbaar voor wie een online abonnement bij ons heeft afgesloten.

– U kunt overal op het Forum reageren: zowel op door andere deelnemers gestelde vragen of discussiepunten als op commentaren in het Vraagbaak-gedeelte.

– U kunt ook zelf een vraag stellen of een discussie beginnen.

– De redactie monitort alle inschrijvingen en reacties op het Forum achteraf. Er is veel toegelaten en verschil van mening of inzicht verdiept ons inzicht. We letten wel er op dat normale beleefdheidsnormen in acht genomen worden. Persoonlijke aanvallen of scheldkannonades worden verwijderd.

– Wie regelmatig de fatsoensnormen overtreedt kan worden uitgesloten van deelname.

voor vragen, opmerkingen of klachten kunt u zich altijd wenden tot de redactie: schildersvakkrant@eisma.nl