Steekwoord archief: Verhagen

 • Dag van de Bouw trekt 71.000 bezoekers

  “Na enkele jaren van crisis is de bouw herboren en dat laat ze vandaag op 130 locaties zien.” Met deze woorden opende Maxime Verhagen, voorzitter Bouwend Nederland, op 2 juni – mede namens Uneto-VNI, VNConstructeurs en Aannemersfederatie Nederland – de Dag van de Bouw 2018 bij de Fenixloods in Rotterdam. Lees verder →

 • ‘Bouwsector wil bouwvakker 2.0’

  “We hebben in de bouw weer mensen nodig. Anders opgeleid, met meer competenties dan alleen technische”, zo voorziet Maxime Verhagen, voorzitter van Bouwend Nederland. Hij start vandaag met een tour door Nederland, in de aanloop naar de 10e Dag van de Bouw, komende zaterdag.

 • Bouwactiviteiten in het renovatieproject De Hoogte.

  Bouwend Nederland: ‘behoud lage btw’

  Bouwend Nederland dringt er bij het kabinet op aan dat alle verbouwingen en renovaties aan woningen permanent onder het lage btw-tarief van 6 procent vallen. Tot 1 juli geldt nog een tijdelijke verlaging van de btw van 21 naar 6 procent.

 • Verhagen heropent ICDuBo

  “Geweldig dat ICDuBo er is, omdat het centrum zichtbaar maakt wat er mogelijk is op het gebied van energiebesparing”. Dat zei Maxime Verhagen bij de heropening van het Innovatie Centrum Duurzaam Bouwen op maandag 11 mei.