Steekwoord archief: geld

 • Drugsgeld in emmers witte verf

  Franse douaniers zijn aan de grensovergang met het West-Vlaamse Rekkem bij Menen op een wel erg letterlijk geval gestoten van geld witwassen. In twee verfemmers met witte verf troffen ze in totaal een bedrag van 109.920 euro aan in kleine bankbiljetten. Drugsgeld, zo bleek uit… Lees verder →

 • Bedrijven betaalden nog nooit zo stipt

  1

  Het betaalgedrag in het Nederlandse bedrijfsleven was nooit eerder zo goed als in het eerste kwartaal van 2015. Dat blijkt uit onderzoek van bedrijfsinformatiespecialist Graydon. Gemiddeld werden facturen na 43,4 dagen betaald.

 • Premium
  V.l.n.r. Nico van Asten, Robert van Büseck en Martin Talen: “Digitaal factureren bespaart tijd én geld.”

  ‘Efficiëntieslag maken’

  Sinds kort handelt verfgrossier Olijslager de facturatie naar drie klanten niet meer op papier af, maar online volgens de S@les in de Bouw XML-standaard. “Daarmee lopen we voorop in de schildersbranche. Online factureren bespaart tijd en geld”, stelt directeur Robert van Büseck.

 • Premium
  (v.l.n.r.) René Jansen, Jan Verbruggen en Rob Withaar bij een al opgeleverde woning.

  ‘Twee keer in 25 jaar schilderen’

  In plaats van sloop, koos woningcorporatie Oosterpoort uiteindelijk toch voor het opknappen van 13 sterk verouderde woningen in Heumen bij Nijmegen. Talen Vastgoedonderhoud kwam met een plan, met toekomstbestendige maatregelen die al zijn gericht op energieneutraal in 2050. “Zo benutten we het beschikbare geld optimaal”,… Lees verder →

 • Profvoetballers en aannemers

  Als een aannemer een (ver)bouwproject voor een profvoetballer moet uitvoeren, gaat dat niet altijd zonder strubbelingen. Zo blijkt uit twee praktijkvoorbeelden die mr. Gert van Gorcom, eigenaar-directeur van Van Gorcom Advocaten, geeft.