Tools • SchildersVAK.nl Ga naar hoofdinhoud

Tools

Schilderskleuradvies

Picario (180x120)SchildersKleuradvies.nl is een online kleuradviesapplicatie die het u mogelijk maakt kleuradviezen te maken, in combinatie met uw eigen projectfoto’s en kleurenwaaiers van de belangrijkste verffabrikanten. Zo kunt u snel en precies merkonafhankelijke kleuradviezen opstellen, compleet met de gekozen kleurnummers. Lees verder »

 

Klanttevredenheid

SchilderKTV (180x120)SchilderKTV.nl is een hulpmiddel voor schildersbedrijven om hun klanttevredenheid structureel, professioneel en zonder grote inspanning te meten en te volgen. SchilderKTV.nl is een volledig online tool. Dat wil zeggen dat u online enquêtes bij uw klanten afneemt, en dat u ook online uw resultaten kunt bekijken. Lees verder »

 

Actuele Schildercalculatiewerken

Calculator (180x120)SchildersVak.nl brengt hier álle calculatiewerken voor schildersopdrachten bij elkaar die online beschikbaar zijn en de adressen van calculatiebureau’s voor schilderwerk. Zoek of er al ergens gerekend wordt aan een offerteaanvraag die u ontvangen heeft. U kunt volstrekt legaal de kosten delen en zo tot honderden euro’s besparen. Lees verder »