Start vaktechnische video's met Erik Winkler • SchildersVAK.nl Ga naar hoofdinhoud

Start vaktechnische video’s met Erik Winkler


Vergulden op textiel of achter glas, objecten voorzien van een metaallaagje of glas chemisch verzilveren. Het zijn technieken waaraan de doorsnee schilder niet al te snel zal beginnen. Maar wel goed om te weten dat er vakmensen zijn die dit soort decoratietechnieken (nog) beheersen. En hoe ze het doen. SchildersVAKTV begint een serie met Erik Winkler.

 

Winkler is samen met zijn broer Ferry eigenaar van signbedrijf Ferry Winkler (genoemd naar hun vader) in Diemen. Daarnaast is hij eigenaar van het bedrijf Schitterend, dat zich specialiseert in decoratieve technieken. Winkler heeft zich in de afgelopen jaren in binnen- en buitenland verdiept in tal van antieke of juist hypermoderne decoratieve technieken. Zijn klantenkring is heel breed: van winkeliers die een ‘ouderwetse’ handgeschilderde en vergulde belettering op hun etalageruit willen, via horecainrichtingen en eigenaren van luxe woningen die iets bijzonders in hun interieur willen, tot de restauratiewereld, bijvoorbeeld waar oude spiegels voor nieuwe, maar oude lijkende, gepatineerde, vervangen moeten worden. In de eerste aflevering van deze nieuwe serie op SchildersVAKTV laat Winkler zien hoe hij glas chemisch verzilvert.

SchildersVAKTV is het YouTube-kanaal van SchildersVAK.nl. Met elke week minstens twee nieuwe video’s over de schildersbranche, bedoeld voor professionals. Abonneer je (gratis) op ons kanaal en vink het ‘belletje’ aan. Dan mis je niets!


Deel via:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Talen alweer ‘Beste werkgever’

Premieverhoging schilderspensioen dreigt

AkzoNobel neemt decoverven Titan over

Strijd nog onbeslist na eerste aflevering SP&M-Challenge

Inspectie SZW deelt onterechte en te hoge boetes uit


Naar archief >