SchildersVAKTV: Savantis als schildersbedrijf en Bas Burema over watergedragen • SchildersVAK.nl Ga naar hoofdinhoud

SchildersVAKTV: Savantis als schildersbedrijf en Bas Burema over watergedragen


Deze week op ons YouTube-kanaal SchildersVAKTV: de eerste vlog van Bas Burema, die nooit binnen met oplosmiddelhoudende verf schildert, en: Flexschilder.nl en Savantis zetten leerproject voor schilders op in Bergen op Zoom.

Burema, schilder te Geldrop, schrijft al jaren blogs op SchildersVak.nl en mengt zich graag in online discussies. Daar verbaasde hij zich er over dat er kennelijk nog steeds schilders zijn die met oplosmiddelhoudende verf binnen werken. In zijn eerste video op SchildersVAKTV gaat Bas in op schilderen met watergedragen verf. Vanuit een project dat hij op dit moment aan het schilderen is.

In Bergen op Zoom is Savantis Vakcentrum aannemer van schilderwerk. Het is een heel bijzonder schildersbedrijf, want het zal maar acht weken bestaan en hoe ver de klus na die acht weken af is is onzeker. Wat wel zeker is is dat de schildersbranche dan een tiental schilders op praktijkniveau 2 rijker is. Met werkgarantie van zes maanden. In samenwerking met uitzendbureau Flexschilder.nl. Bekijk hoe het zit in de video op SchildersVAKTV.

SchildersVAKTV is het YouTube-kanaal van de redactie van SchildersVak.nl. Met elke week nieuwe video’s over de schildersbranche. Houdt het bij door je te abonneren op het kanaal en op het ‘belletje’ te klikken. Je krijgt dan een melding als er een nieuwe video is geupload.

Klik hier voor SchildersVAKTV

 


Deel via:

3 reacties


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Drie webinars over kleur van Sigma

Coatings AkzoNobel in Chinese pijpleidingen

Proef: dubbelglas ter plekke opwaarderen tot U 1,1

Gratis webinar over softwaretool RGS+

Opknapbeurt voor Nieuwe Kerk in Zierikzee


Naar archief >