SchildersVAKTV

Deze week gingen weer twee nieuwe video’s live op ons YouTube-kanaal. Een reportage over Ruud de Leeuw, een vrolijke zzp’er die, soms met een beetje hulp maar meestal alleen een verpleeghuis schildert. En een interview met Marcel van der Borden.

Van der Borden is onderwijsontwikkelaar bij Nimeto. We spraken hem ter gelegenheid van de eerste les van de opleiding Adviseur Vastgoed, een initiatief van het Samenwerkingsverband Excellent Vastgoed. Van der Borden legt uit waarom deze opleiding is bedacht, voor wie hij bedoeld is en waarom Nimeto in samenwerking met SchildersVAKTV een serie ontwikkelde over het onderwerp.

Verder waren we dus te gast bij Schildersbedrijf De Leeuw, die in verpleeghuis De Koogh in Den Helder een groot deel van de winter doorbrengt. Het schilderwerk in het gebouw, met lange gangen en grote afdelingen moet helemaal opgeknapt worden. Dat doet de Leeuw in zijn eentje (met af en toe hulp van los-vast-mede-zzp’ers). Hij vertelt vooral veel over de verfsoorten die hem door zijn groothandel voor deze klus zijn aangeraden.

SchildersVAKTV is het openbaar toegankelijke YouTube-kanaal van SchildersVAK.nl, SchildersVakkrant en Eisma’s Schildersblad. Er verschijnen wekelijks nieuwe video’s. Je kunt je abonneren op het kanaal door op het rode knopje te klikken, als je ook op het ‘belletje’ klikt krijg je van elke nieuwe upload een berichtje. Zo mis je niets.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.