Een renovatiefrees en een nep-kerk (video's) • SchildersVAK.nl Ga naar hoofdinhoud

Een renovatiefrees en een nep-kerk (video’s)


Ook deze week weer twee nieuwe video’s op het YouTube-kanaal SchildersVAKTV: een freesmachine met ronddraaiende mesjes die tot op 0,1 mm nauwkeurig verflagen verwijdert en een project waarbij de binnenkant van een kerk ‘net echt’ wordt nageschilderd.

De renovatiefrees is van de Duitse fabrikant Eibenstock en wordt in Nederland verdeeld door Veeneman bv in Apledoorn. Opmerkzame kijkers hebben inmiddels laten weten dat Metabo een vergelijkbare machine heeft. Die traploos instelbaar is, terwijl deze in stapjes van 0,1 mm kan worden ingesteld. Het blijft een fascinerend gezicht hoe snel de verf van de ondergrond af ‘vliegt’. Veeneman toont ook nog een betonslijper met een steel: ergonomisch!

De andere video deze week op SchildersVAKTV is iets heel anders: Davique Sierschilderwerk schildert met Keim-producten een zeer grote trompe l óeil op de achtermuur van een kerk in Zoeterwoude. Zodat het net lijkt of het ooit afgebrande deel van de kerk er weer is.

De video’s staan op SchildersVAKTV, ons videokanaal op YouTube. Abonneer je op dat kanaal en krijg steeds een notificatie als we een nieuwe video voor je hebben klaarstaan.

 


Deel via:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


CNV bezorgd over klachten thuiswerkers

Campagne om beroepsziekten te voorkomen

167 objecten Zuiderzeeland zijn chroom-6-verdacht

Strijd tegen verplicht schilderspensioen gaat door

Nieuwe witte verf draagt bij aan lager energieverbruik


Naar archief >