Ga naar hoofdinhoud

ZZP-belangenorganisaties op Startersdag


Op zaterdag 4 november vindt de jaarlijkse Startersdag van de Kamer van Koophandel plaats. De dag wordt van 10.00 uur tot 16.00 uur georganiseerd in Eindhoven, Groningen en Utrecht.

Er zijn tal van presentaties en inspiratiesessies te volgen. Belangenorganisatie ZZP Nederland zal op alle drie de locaties aanwezig zijn om ondernemers te helpen met  hun vragen en om leden te werven. Iedereen die van plan is om een eigen bedrijf te starten of net is gestart, kan op deze dag op de informatiemarkt naar de stand van ZZP Nederland.

Ook Zelfstandigen Bouw laat zich zien op de Startersdag. Dat doet het op de locaties Utrecht en Eindhoven. Op  hun stand vertellen ze aanstaande zzp’ers graag alles over het starten van een eigen bedrijf en wat  de belangenorganisatie zelf voor hen kunnen betekenen. Ook kan men er ‘5 gouden tips voor succesvol ondernemen in de bouw’  aanvragen. De tips zijn afkomstig van ervaren en succesvolle vakmannen. Zij vertellen je hoe je het juiste uurtarief kunt bepalen, hoe je klanten werft etc.

Meer informatie over het programma per locatie is te vinden op www.kvk.nl/startersdag. Hier kunnen geïnteresseerden zich ook aanmelden. De toegang is gratis.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Schilders blijven achter bij groei

De Betere Schilder: ‘Recordaantal schildersbedrijven’

OnderhoudNL zet imago van schilders in de verf

Nieuwe website plus tijdschrift: ZO!Bouw

Schilders boeren goed in tijden van inflatie


Naar archief >