Wits Noord is 'Zilveren Gazelle' • SchildersVAK.nl Ga naar hoofdinhoud

Wits Noord is ‘Zilveren Gazelle’


Vastgoedonderhoudsbedrijf Wits Noord heeft donderdag 7 november 2019 een zilveren FD Gazellen-award gewonnen in de categorie groot Noord-Nederland. De Gazellen-award is een onderscheiding van Het Financieele Dagblad.

De krant organiseerde voor de zestiende keer deze ‘FD Gazellen’ een competitie tussen de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Er wordt gekeken naar groei van de omzet, van het personeelsbestand en van het resultaat. Dit jaar zijn er 770 bedrijven die de FD Gazellen Award in ontvangst mochten nemen. Wits Noord behoort met haar zilveren award tot de top 3 van Noord Nederland.

‘Fantastisch jong team’

Wits-directeur Nico van Asten (in het midden op de foto): ‘Wij zijn ontzettend trots dat wij deze prestigieuze prijs in ontvangst mochten nemen! Dit is mogelijk gemaakt door het vertrouwen dat wij hebben gekregen van onze opdrachtgevers en de samenwerking met co-makers en leveranciers. Een mooie waardering voor de weg die we sinds een aantal jaren zijn ingeslagen met ons fantastische jonge team, om meer aandacht te schenken aan de uitdagingen van opdrachtgevers en de impact van bouwkundige en onderhoudsactiviteiten op bewoners.’

Omzet 27 miljoen euro in 2018

Wits Noord is een vastgoedonderhoudsbedrijf dat met name werkzaam is voor woningcorporaties, vastgoedbeleggers en de zorgsector. Het heeft de omzet zien stijgen van ruim 9 miljoen begin 2016 naar ruim 27 miljoen eind 2018. In 2019 heeft deze groei zich doorgezet en ook de orderportefeuille voor 2020 is inmiddels goed gevuld.
Op de foto v.l.n.r.: Rick van Asten (operationeel directeur), Nico van Asten (algemeen directeur) en Marco Visser (commercieel directeur). Foto Wits Noord.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Tekort vakkrachten dempt verwachtingen


Naar archief >