Winnaar VLK-Award mag naar Dubrovnik • SchildersVAK.nl Ga naar hoofdinhoud

Winnaar VLK-Award mag naar Dubrovnik


De Vereniging Lijmen en Kitten (VLK)  organiseert, samen met FEICA (de Europese koepelorganisatie), een competitie voor jonge professionals in de lijm- en kitindustrie. Ze moeten een duurzaamheidspitch insturen en kunnen een reis naar een conferentie in Dubrovnik winnen.

Geïnteresseerden dienen in de pitch hun visie te geven op de bijdrage van de lijm- en kitindustrie aan verduurzaming. Deelname kan op verschillende manieren: op papier (ca. 250-350 woorden) of door middel van een filmpje.

Geïnteresseerden dienen in de pitch hun visie te geven op de bijdrage van de lijm- en kitindustrie aan verduurzaming. Deelname kan op verschillende manieren: op papier (ca. 250-350 woorden) of door middel van een filmpje.

Deelnemende jonge, technische professionals kunnen een gratis reis en verblijf winnen naar de FEICA-conferentie in Dubrovnik van 11 t/m 13 september 2019. De jaarlijkse conferentie wordt altijd goed bezocht met meer dan 500 deelnemers.

FEICA biedt de lijm- en kitindustrie op de conferentie de gelegenheid om meer te horen over trends, innovaties en verduurzaming. Bovendien is het een uitgelezen evenement om ervaringen te delen, relaties te ontmoeten en nieuwe contacten op te doen.

Om meer jonge medewerkers uit de lijm- en kitindustrie naar de FEICA-conferentie te trekken, is de Award in het leven geroepen. Deelname staat open voor medewerkers onder de 40 jaar. Zij moeten werkzaam zijn in een technische of R&D-functie bij een lidbedrijf van de VLK.

VLK beloont – samen met FEICA – twee pitches met een conferentiereis naar Dubrovnik. Uiterste inzenddatum voor de pitch is 21 juni 2019 op info@vlk.nu

De VLK is de brancheorganisatie voor de lijm- en kitindustrie in Nederland. De ledenbedrijven zijn merendeels internationale ondernemingen die Europees of mondiaal actief zijn. Met de twintig ledenbedrijven vertegenwoordigt de VLK naar schatting zo’n 75% van de lijm- en kitverkopen in Nederland.


Deel via:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Wits Noord ontwikkelt protocol voor binnenwerken

Duivens bedrijf komt met opblaasbaar tussenscherm

CO2-footprint in Wijzonol Levensduurverwachting Tool

SchildersVAKTV bij jongste schilderondernemer Dylan (17)

Boek over overdracht familiebedrijven


Naar archief >