Ga naar hoofdinhoud

Webinar over ‘Vervroegd Uittreden’ en ‘Generatiepact’


Voor oudere medewerkers zijn er twee nieuwe regelingen opgenomen in de nieuwe schilderscao: de Regeling Vervroegd Uittreden en de Regeling Generatiepact. OnderhoudNL organiseert hier op 8 december een webinar over.

Beide regelingen gaan 1 januari 2022 in. Het webinar van OnderhoudNL op 8 december (16.00-16.45 uur) wil meer duidelijkheid geven over: Wat houden de regelingen precies in, wat wordt er van u als werkgever verwacht, wie doet de aanvraag, hoe werkt het declareren, et cetera?

“Deze nieuwe cao biedt een compleet pakket, met voor iedere generatie medewerkers aandacht”, stelt Joachim van Olst, een van de cao-onderhandelaars namens OnderhoudNL. “Oudere medewerkers in zware beroepen kunnen eerder stoppen met werken door gebruik te maken van de nieuwe Regeling Vervroegd Uittreden (RVU).”

“Ook nieuw is de Regeling Generatiepact. Daarbij gaat de medewerker vrijwillig 80% werken, met behoud van 90% loon en 100% pensioenopbouw. De regelingen zijn bedoeld om de duurzame inzetbaarheid van oudere medewerkers te verbeteren.”

Op 8 december webinar over cao-regelingen RVU en G

Infographic downloaden

Floris Visser van Ledenadvies presenteert het webinar samen met Vincent Sapuletej, manager arbeidsvoorwaarden en tevens lid van de commissie arbeidsvoorwaarden en de cao-onderhandelingsdelegatie. Op de OnderhoudNL-site zijn twee pagina’s ingericht met nadere informatie over deze nieuwe regelingen.


Deel via:

1 reactie


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Zilveren C2C-certificaten voor Pilkington

Online verfwinkel weer stukje minder online

Amerikaanse olympiërs rodelen goed geschuurd

Open Dagen Cibap fysiek of online bij te wonen

SchildersVakkrant verwelkomt nieuwe columnist


Naar archief >