Ga naar hoofdinhoud

Vijfjarig jubileum Riwal Opleidingen


In februari 2007 werd door de directie van Riwal besloten een afdeling Opleidingen op te zetten onder leiding van toenmalig planner Jur Kamsteeg en in samenwerking met IPAF (International Powered Access Federation). Vijf jaar later is Riwal Opleidingen uitgegroeid tot marktleider op het gebied van IPAF Hoogwerkeropleidingen in Nederland én op het Europese vasteland.

Hoogwerkerspecialist Riwal, met de hoofdvestiging in Dordrecht, viert dit jaar het vijfjarig jubileum van zijn afdeling Opleidingen. Namens IPAF overhandigde Hans Aarse hiertoe een cadeau aan Jur Kamsteeg, hoofd Opleidingen van Riwal.

In de afgelopen vijf jaar heeft het cursusaanbod zich aanzienlijk uitgebreid en is Riwal Opleidingen nu aanbieder van onder meer hoogwerker-, verreiker-, en heftruckopleidingen. IPAF, SOG, IPAF/SOG, BMWT, BMWT/SOG, TCVT, elke machine heeft een eigen pakket aan cursussen en voor bepaalde industrieën zijn er specifieke trainingen samengesteld.

Veel van de trainingen worden bij de klant op locatie gegeven, maar ook de stroom cursisten die het indoor trainingscentrum van Riwal Opleidingen bezoekt, wordt almaar groter. Inmiddels is Riwal Opleidingen uitgegroeid tot een afdeling bestaande uit vijf fulltime krachten en is het eind nog lang niet in zicht.

IPAF

De IPAF zet zich wereldwijd in voor een veilig en effectief gebruik van hoogwerk materieel in de breedste zin des woords. IPAF werd in 1983 opgericht en is een “non-profit” ledenorganisatie die de belangen behartigt van fabrikanten, dealers/importeurs, verhuurders, gebruikers en opleiders. IPAF treedt op als forum voor een ieder die actief betrokken is bij de hoogwerker industrie. IPAF speelt al jaren een sleutelrol in de ontwikkeling en veiligheids- en testprocedures die inmiddels bereikt zijn binnen deze marktsector.

Op de foto: links Aarse, rechts Kamsteeg.


Deel via:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Studiedag Circulair Bouwen

Relatief veel zzp’ers gestopt in eerste half jaar

Gouden tijden voor beunhazen door tekorten in bouw

Hoe-vaak-moet-ik-schilderen module van Anker stuy

Flexibelere aflossingsregeling coronabelastingschuld


Naar archief >