Verffabricage-apparatuur te koop • SchildersVAK.nl Ga naar hoofdinhoud

Verffabricage-apparatuur te koop


Wie van plan is om een complete verffabriek te beginnen kan zijn slag slaan bij veilinghuis BVA-Auctions in Amersfoort. Daar komt een lange inventarislijst onder de hamer, zowel van productiemiddelen als van een lab.

Zit u om een weegschaal voor het wegen van pallets verlegen? Om een rotor-elektropomp, ene blikkensorteerschijf, een flowmeter? Vanaf 28 april zijn ze in het echt te bekijken, daarna kan er geboden worden op alle stukken uit de lange kavellijst. De apparaten hebben een roemruchte geschiedenis: ze zijn afkomstig van Schaepman Lakfabrieken.

De kavels worden via het veilinghuis aangeboden onder de aanduiding surplus paint production equipment (‘overbodig geworden verfproductie-apparatuur’) in Kampen. Dat doet al vermoeden dat het over apparaten gaat van Schaepman, de Zwolse verffabrikant die enkele jaren geleden naar Kampen verhuiste en enige tijd geleden werd overgenomen door verffabrikant Hempel. Het adres voor de bezichtiging: Gilderstraat 8-10 (op 28 april van 13:00 tot 16:00 uur) bevestigt dat vermoeden: dat is het adres van Schaepman.


Deel via:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Talen alweer ‘Beste werkgever’

Premieverhoging schilderspensioen dreigt

AkzoNobel neemt decoverven Titan over

Strijd nog onbeslist na eerste aflevering SP&M-Challenge

Inspectie SZW deelt onterechte en te hoge boetes uit


Naar archief >