Ga naar hoofdinhoud

Van Rooy Vastgoedonderhoud gaat samenwerken in Coen Hagendoorn Bouwgroep


Het 35 man grote vastgoedonderhoudsbedrijf van Eric van Rooij, Van Rooy Vastgoedonderhoud, met twee vestigingen, in Halsteren en Eindhoven, wordt overgenomen door Coen Hagendoorn Bouwgroep. Hagendoorn groeit daarmee naar 450 vaste medewerkers.

‘Wij werken graag samen met een partner die inhoudelijk meerwaarde biedt’, legt Van Rooij de transactie uit. ‘Onze medewerkers zijn vooral schilders. Daarnaast hebben we enkele timmerlieden en allroud klusjemannen in dienst. Voor groot onderhoud en meer bouwkundige zaken, zoals energierenovaties, heb je meer bouwkundige deskundigheid nodig.’

Van Rooy Vastgoedonderhoud ging daarom zo’n vier jaar geleden een joint venture aan met de Moonen Bouwgroep. Dat bedrijf ging echter onlangs failliet. Daarom ging het vastgoedonderhoudsbedrijf op zoek naar een andere strategische partner.

Coen Hagendoorn Bouwgroep had nog geen vestiging in Eindhoven en omstreken. Wel in het westen, midden en zuiden van ons land. Het aantal vestigingen van de groep komt met deze samenwerking op 19.


Deel via:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Olijslager Groep neemt Glas-LinQ over  

Schilderslonen stijgen met meer dan tien procent

Compensatieregeling eHerkenning voor ondernemers verlengd

Eén op de vijf burgers ergert zich aan vaklieden bij hen thuis

‘Afschaffing bpm-vrijstelling slecht voor ondernemer’


Naar archief >