Van den Berg legt de kwast na 50 jaar neer • SchildersVAK.nl Ga naar hoofdinhoud

Van den Berg legt de kwast na 50 jaar neer


1969: het jaar dat Eddy Merckx voor het eerst de Tour de France won, Richard Nixon president van de VS werd en Neil Armstrong als eerste mens voet op de maan zette. Maar ook het jaar dat schilder Martin van den Berg in dienst trad bij Reinders Bedrijven. Nu, 50 jaar later, gaat hij met pensioen.

Sebas Zonneveld, Martin van den Berg, Lisa Klaphake en Cees Zonneveld.

Bij die bijzondere mijlpaal stond Reinders, actief in Amsterdam, Soest en Den Haag, uitgebreid stil in de hoofdstedelijke Buiksloterkerk. Extra reden tot feest was dat het vastgoedonderhoudsbedrijf zelf 90 jaar bestaat en er nóg meer jubilarissen waren. Zo ging directeur Cees Zonneveld 30 jaar geleden aan het werk bij Reinders, waarvan hij inmiddels 25 jaar grootaandeelhouder is. Charles Verhoeven vierde 25 dienstjaren en Henk Blokzijl 12,5.

Stralend middelpunt was de man die zijn gouden jubileum vierde: Martin van den Berg. ‘Martin staat bekend als een loyale vakman en een bijzonder collegiaal persoon’, prees Zonneveld. ‘Hij gaat genieten van zijn welverdiende pensioen. Het blijft jammer een medewerker als Martin te moeten missen, maar dit is hem uiteraard van harte gegund.’

Reinders Bedrijven heeft de afgelopen jaren een sterke groei doorgemaakt en telt inmiddels meer dan 100 personeelsleden. Ruim eenderde van hen is schilder.

1 reactie


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.Naar archief >