Twaalfde Dag van de Afwerking in Brussel • SchildersVAK.nl Ga naar hoofdinhoud

Twaalfde Dag van de Afwerking in Brussel


De Belgische belangenorganisatie Confederatie Bouw organiseert op 26 november de twaalfde Dag van de Afwerking in Brussel. Op dit netwerkevent van de afwerkingssector geven weer vele (Nederlandse) bedrijven uit de verfkolom acte de présence als exposant.

Bezoekers kunnen op de beursvloer van 9.300 m² in Brussels Kart Expo kennismaken met nieuwe producten en leveranciers. Onder andere Van Dam’s Kwasten, Tesa, Caparol, Remmers, Ralston, Zusex/Nylon, Libert Paints, Bichemie, Zero, Altrex, Rigo, Graco, WSB, Festool en Copagro zijn exposant.

In 2018 bezochten 4.200 mensen de meer dan 150 stands in een gemoedelijke sfeer met open bar en foodstands met gratis catering. Naast de gebruikelijke beursstands kan men terecht in de demotent. Hier kunnen bezoekers eigenhandig de producten uittesten.

Alle bouwprofessionals uit de afwerkingssector zijn uitgenodigd. Schilders en schrijnwerkers, stukadoors en parketplaatsers, dakwerkers, maar evengoed architecten en aannemers of geïnteresseerde bezoekers tout court zullen er kunnen aanschouwen welke nieuwigheden de 150 exposanten zullen tonen.


Nationale Schildersvakprijs 2020

Het event duurt van 9.00 tot 19.00 uur. Naast de Dag van de Afwerking is er de Belgian Stone Day, waar een volledige tent gewijd zal worden aan de verschillende toepassingen met natuursteen en keramiek.

De organiserende Confederatie Bouw verdedigt de belangen van méér dan 15.000 Belgische aannemers actief in bouw, energie en milieu.Deel via:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nationale Schildersvakprijs 2020

SchildersVAKTV start wedstrijd voor schilders

Coating om nachtkijkers te bedriegen

Olie- en verfmaker met pensioen

Samenwerking Infinity Repair en Repair Care

Ondernemer centraal in Week van de RI&E


Naar archief >
.