Ga naar hoofdinhoud

Teams vallen uit: unieke kans op 1000 euro (oproep)


De organisatie van de Spray Paint and Masking Challenge zit nu zelf met een uitdaging. Onder de teams die geselecteerd waren voor de wedstrijd zijn twee afzeggingen. Oproep voor last-minute inschrijvingen.

Kun je je volgende week dinsdag (6 oktober) vrijmaken om in de voorrondes te strijden, en zou 5 november ook geen probleem zijn, mocht je de finale halen? Zoek dan een teamgenoot (je collega, je voorman, die ene sportieve projectleider, de directeur) en schrijf je in voor de Spray, Paint and Masking Challenge!

Inschrijven kan via deze link

Organisator van de Challenge, SchildersVAK-hoofdredacteur Jan Maurits Schouten: ‘We organiseren deze wedstrijd in principe voor deelname door 8 teams. De officiële inschrijvingstermijn loopt nog, maar de laatste tijd kwamen er geen nieuwe aanmeldingen bij. We hebben toen onder de inschrijvende teams al geloot en de afvallers dat laten weten. Nu kampen we met twee afzeggingen en blijken de uitgelootte teams, die we natuurlijk meteen zijn gaan bellen, niet meer te kunnen. Dóór gaat het evenement in ieder geval, maar het zou leuk zijn als het in de volle bezetting is.’

De Spray, Paint and Masking Challenge wordt dit jaar voor het eerst georganiseerd. Het is een vrolijke wedstrijd tussen teams van schilders, die met een mengeling van fun, behendigheid en schilderkwaliteit tegen elkaar strijden. De wedstrijden worden in vier afleveringen op donderdagavonden om 19:30 uur gepost op het YoutTube-kanaal SchildersVAKTV. Het winnende team krijgt 1000 euro en twee handheld spuitmachines van Graco om onderling te verdelen. Deelname is gratis.

Deze playlist geeft een indruk van wat je tijdens de Challenge kunt verwachten.

Inschrijven kan hier

De Spray, Paint and Masking Challenge wordt gesteund door Kip Tapes, Global Paint Products, Faber, SGA Vakdagen, ANZA en OnderhoudNL.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Cibap-studenten decoreren muur in Meppel

Hooghoed nieuwe voorzitter Vakgroep Glas

Vijfde Kwastendag trekt ruim dertig geïnteresseerden

Tweede mbo-opleiding Glaszetter met elf deelnemers

Flinke bonus levert (nog) geen nieuw personeel op


Naar archief >