StucVakdag 'nieuwe' afbouwbeurs • SchildersVAK.nl Ga naar hoofdinhoud

StucVakdag ‘nieuwe’ afbouwbeurs


De (bijna) jaarlijkse NOA Stukadoorsdag is van opzet veranderd, heet nu StucVakdag, staat open voor de complete afbouwsector en wordt gehouden op 26 oktober.

De werkgeversvereniging voor afbouwbedrijven NOA organiseert al sinds jaren een informele beurs- en netwerkdag onder de naam NOA Stukadoorsdag. Die bijeenkosmt is dit jaar door de organisatie geprofessionaliseerd. de nieuwe naam, StucVakdag, nmoet duidelijk maken dat hij niet alleen toegankelijk is voor leden van de brancheorganisatie, maar voor álle afbouwprofessionals.

Op de StucVakdag, die wordt gehouden in het NBC Congrescentrum in Nieuwegeind worden zo’n 75 fabrikanten, toeleveranciers en kennisinstituten uit die branche als exposant verwacht. Er is ook een speciaal demoplein waar fabrikanten nieuwe werkwijzen tonen.

Gedurende de middag geven exposanten korte pitches waarin zij melden wat bezoekers in hun stand kunnen komen bekijken. Ondernemers van een stukadoors-, afbouw- en klussenbedrijf, die zich online inschrijven voor de dag, kunnen meedoen met een verloting van prijzen die de exposanten ter beschikking stellen.

Deze beurs staat geheel los van het inititatief AfbouwXpo. deze afbouwvakbeurs zou eerst in maart van dit jaar in Breda plaatsvinden, maar werd wegens vertraging van de nieuwbouw van de evenementenhal naar het najaar verplaatst. De website van AfbouwXpo is momenteel niet toegankelijk,

StucVakdag vindt plaats op donderdag 26 oktober 2017 in het NBC Congrescentrum te Nieuwegein. De beurs opent om 13:30 uur. De beurssluiting is om 20:00 uur. Na de sluiting kunnen relaties en bezoekers naborrelen in de Food- & Winebar. De toegang voor ondernemers in de stukadoors- en afbouwbedrijfstak is gratis, mits vooraf ingeschreven. Meer info en inschrijven op: www.stucvakdag.nl


Deel via:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Talen alweer ‘Beste werkgever’

Premieverhoging schilderspensioen dreigt

AkzoNobel neemt decoverven Titan over

Strijd nog onbeslist na eerste aflevering SP&M-Challenge

Inspectie SZW deelt onterechte en te hoge boetes uit


Naar archief >