Startersdag KvK op 10 maart • SchildersVAK.nl Ga naar hoofdinhoud

Startersdag KvK op 10 maart


De Kamer van Koophandel organiseert komende zaterdag, 10 maart, zijn jaarlijkse Startersdag  in  de vestigingen te Amsterdam, Arnhem en Breda. Ook is de dag online te volgen.

Voor jezelf beginnen (als schilder) is hartstikke leuk, maar er komen ook veel praktische zaken en vragen bij kijken. Hoe kan ik het beste klanten werven? Hoe regel ik mijn belastingzaken? Welke rechtsvorm is het meest geschikt?

Hoe weet ik of mijn bedrijfsnaam uniek is? Hoe vind ik financiering van mijn plannen? En wat maakt iemand eigenlijk een goede ondernemer? Voor de antwoorden op deze en talloze andere vragen is de Startersdag  door de KvK opgezet. Er vinden diverse presentaties plaats en KvK-medewerkers geven desgewenst antwoord op prangende vragen.

Maar het event is natuurlijk ook ideaal voor het ontmoeten van andere starters om goede tips of inspiratie op te doen. Bekijk hier het programma.

Organisaties

Belangenorganisatie Zelfstandigen Bouw (ZBo)  is aanwezig op de Startersdag in Arnhem en Breda. Op hun stand zijn handige startdocumenten over tarieven en het werven van opdrachten verkrijgbaar. En natuurlijk vertellen medewerkers de bezoekers graag alles over het starten van een eigen bedrijf en wat ZBo hierbij kan betekenen.

Ook belangenorganisatie ZZP Nederland ontbreekt niet op de Startersdag. Men is aanwezig op alle drie de locaties; Amsterdam, Breda en Arnhem. Een ieder die zich tijdens het event inschrijft als abonnee van ZZP Nederland krijgt het ‘Handboek zelfstandig ondernemen’ óf het ‘Belastinghandboek’gratis mee.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Zelfstandigen Bouw berust in uitspraak over schilderspensioen

Video | Tovenarij of de ‘touch van Ron’?

Schilder Dijkstra breekt bij koning lans voor zzp’ers

Al sinds 2014 schilderen voor bitcoins in Kollumerzwaag

SchildersVAKTV: Marathonschaatster is schilder (of andersom)


Naar archief >