SGA Vakdagen Dag 3: René spreekt iedereen • SchildersVAK.nl Ga naar hoofdinhoud

SGA Vakdagen Dag 3: René spreekt iedereen


Ze zijn alweer voorbij, het waren drie hectische maar mooie dagen voor fabrikanten, leveranciers en dienstveleners in de schildersbranche. De SGA Vakdagen 2019 in Gorinchem (5,6,7 november). René Vorderman keek er zijn ogen uit.

In het derde dagjournaal dat René Vorderman voor ons YouTube-kanaal SchildersVAKTV maakte spreekt hij met (niet) een astronaut, met (niet) Ronaldo en wel met tal van echte mensen die allemaal hun eigen achtergrond hebben en een reden om op de beurs te zijn:

In dit journaal zijn drie beurscommercials verwerkt, reclameblokken waarin leveranciers laten zien wat ze op de beurs voor nieuws te tonen hebben. Zoals Azet Verf, dat met een zeer goed reinigbare muurverf komt en ook nog met een 1k wandafwerking met de sterkte van een 2k product:

En PolyfillaPro, de leverancier van reparatiemiddelen op basis van urethaan-acrylaat (en niet epoxy). Het bedrijf toont een serie lichtgewicht vulmiddelen en een assortiment probleemoplossers:


Nationale Schildersvakprijs 2020

En tenslotte BOSS PAINTS, de Belgische fabrikant die steeds nadrukkelijker op de Nederlandse deur klopt en de schilder graag aan het verfspuiten krijgt en houdt met een eigen Spray Pack-formule:


1 reactie

  • Jeffrey

    Jammer dat 1 van de belangrijkste innovatie niet in beeld word gebracht : dry-worx doorwerksysteem. Dat 1 van de belangrijkste problemen van de schilders oplost.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nationale Schildersvakprijs 2020

SchildersVAKTV | Schilderen en zeehondjes kijken

SchildersVAKTV: Vandersnoek pakt flat in voor RGS-project

SchildersVAKTV bij jongste schilderondernemer Dylan (17)

SchildersVAKTV: op bezoek bij de examentrainingen

SchildersVAKTV: schilderproject in het groen


Naar archief >
.