SchildersVAKTV: Nog meer zij-instromers en noviteiten • SchildersVAK.nl Ga naar hoofdinhoud

SchildersVAKTV: Nog meer zij-instromers en noviteiten


Deze week op ons YouTube-kanaal SchildersVAKTV: Flexschilder.nl leidt net als vorig jaar weer zij-instromers op. En WSB Finishing Equipment presenteert vrij groot productnieuws.

Schilders van uitzendbureau Flexschilder.nl aan het werk in Eindhoven, vorig jaar

Dat nieuws van WSB bestaat enerzijds uit een zeer krachtige membraanpomp, de SF 33, die inderdaad sterke staaltjes blijkt te kunnen, anderzijds uit een nieuw Rupes-opbergsysteem en tenslotte een écht nieuw idee: het polijsten van geschilderde metalen oppervlakken.

Flexschilder.nl is in Eindhoven een project begonnen, net als vorig jaar met trainers van Savantis, en het traject van 10 weken wordt ook afgesloten met een Savantis-examen. Dit keer wordt een complex dat de Knaapen Groep in beheer heeft in de praktijk geschilderd door ruim tien enthousiaste jonge mensen die het schildersvak zien als een manier om hun leven een nieuwe richting te geven.

Op donderdag volgt nog de volgende aflevering, deel 4 alweer van de serie ‘Groot vastgoedonderhoud gevraagd, hoe pak jij dat aan?’ waarin we Hennete en Remco volgen: opdrachtnemer en opdrachtgever in een zeer geavanceerde vorm van Resultaat Gericht Samenwerken. Je kunt je op ons YouTube-kanaal abonneren, dan krijg je notificaties zodra er een nieuwe video is geupload.


Deel via:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Duivens bedrijf komt met opblaasbaar tussenscherm

CO2-footprint in Wijzonol Levensduurverwachting Tool

SchildersVAKTV bij jongste schilderondernemer Dylan (17)

Boek over overdracht familiebedrijven

Ook Caparol binnenkort in gerecyclede verfemmer


Naar archief >