SchildersVAKTV: ERAflats en nieuws van de beurs • SchildersVAK.nl Ga naar hoofdinhoud

SchildersVAKTV: ERAflats en nieuws van de beurs


Deze week ging SchildersVAKTV op bezoek bij een project van Team ERAflats, een samenwerking tussen Smits Vastgoedzorg en Era Contour: indrukwekkend. En we ontdekten op de beurs in Den Bosch maar liefst twee keer best groot nieuws.

Die beurs in Den Bosch was een combinatie van de beurzen Renovatie en het nieuwe Monument. Niet erg druk, wel best interessant en de exposanten die we spraken roemden de ‘hoge kwaliteit’ van de bezoekers. Dus er zullen wel zaken gedaan zijn. We zagen verschillende nieuwigheden, maar twee echte innovaties, van Remmers en van Sikkens, dus dat moest in beeld:

En in Zwijndrecht lieten we ons door projectleider Ad Hoogvliet uitleggen wat Team ERAflats daar aan het doen is. Nou… ruim 600 woningen renoveren in bewoonde staat in een tempo van 20 woningen per dag, 10 werkdagen per woning. Ze hebben er zo al meer dan 2000 gedaan en er staan er nog veel meer op de rol. Een forse operatie.


Deel via:

1 reactie

 • Klaas de Wit

  Zelf de presentatie van Renda Kaffee: Bewonerscommunicatie en -participatie bijgewoond. De dames die het presenteerden waren goed van de tongriemgesneden,
  De presentatie ging over hoe de medewerkers van Renda Kaffee bewoners van
  huurwoningen van woningcorporaties mild gestemd proberen te maken voor een geplande renovatie/onderhoud waar zij tegen opzien.
  Het ontbrak in de presentatie hoe men denkt de bewoners te ontlasten en hoe men met lastige bewoners omgaat. Over hoe er gehandeld moet worden als er klachten over uitvoering en gevolgschade ontstaan werd niet gesproken.
  Eenzijdig presentatie van Renda Kaffee, alleen voor Woningcorporaties en aannemers.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Kwasten en rollers vliegen bouwmarkten uit

Training ‘saneren asbesthoudende beglazingskit’

Verftester TQC Sheen gaat op in groter bedrijf

Opleiding Technisch Leidinggevende nu ook in Noord-Holland

ZBo: ‘Vijlbrief helpt vangnet zzp’ers om zeep’


Naar archief >