SchildersVAKTV: beton als beton en goud op zijde • SchildersVAK.nl Ga naar hoofdinhoud

SchildersVAKTV: beton als beton en goud op zijde


Na een korte zomerstop gaat het weer los op ons YouTube-kanaal SchildersVAKTV: elke week tenminste 2 nieuwe video’s over het schildersvak. Dit keer: een renovatieproject in Amersfoort en een bijzondere vaktechniek.

Er komt veel nieuw moois aan op SchildersVAKTV. De redacties razen weer door het land om mooie reportages, diepgravende interviews en interessante verslagen te maken. En om bijzondere apparaten en technieken te tonen. Wie het allemaal wil bijwonen kan het beste zich (gratis) abonneren op SchildersVAKTV op Youtube, en dan op het grijze ‘belletje’ klikken. Je krijgt dan bij elke nieuwe upload van een video een bericht.

Deze week: Breed Totaalonderhoud schildert bij een casco-renovatie van een oude fabriek in Amersfoort. De betonnen kolommen waren zeer bont van alle reparaties en oneffenheden. Hoe kan het er dan toch zo mooi uit komen te zien?

En: Erik Winkler van Schitterend! zocht uit hoe de oude meesters er in slaagden om de baieren van ridders en koningen zo prachtig te vergulden. Het leverde hem mooie opdrachten op.Deel via:

1 reactie


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


CNV bezorgd over klachten thuiswerkers

Campagne om beroepsziekten te voorkomen

167 objecten Zuiderzeeland zijn chroom-6-verdacht

Strijd tegen verplicht schilderspensioen gaat door

Nieuwe witte verf draagt bij aan lager energieverbruik


Naar archief >