Schilders^Cool R'dam ook voor steigerbouwers • SchildersVAK.nl Ga naar hoofdinhoud

Schilders^Cool R’dam ook voor steigerbouwers


Het voormalige SPOS Rotterdam timmert behoorlijk aan de weg. Het historische pand aan de Drutenstraat werd al door allerlei schilders-gerelateerde bedrijfjes en organisaties gebruikt. Dit jaar zijn er de steigerbouwers en hoogwerkertrainers bij gekomen.

‘Het gaat uitstekend,’ glimlacht Schilders^Cool Rotterdam directeur Ad van der Geest. ‘We denken zelfs aan uitbreiding van het terrein.’

 

Steigerbouwers bij de schilders

Dat is niet geheel onbegrijpelijk, want vooral de training van steigerbouwers neemt veel ruimte in beslag. De locatie is namelijk sinds dit voorjaar dé trainingslocatie van Bouwradius Training en Advies, en daarmee de plaats waar alle steigerbouwers van West-Nederland hun opleiding krijgen. Ook het opleidingsbedrijf VSB maakte al gebruik van de locatie.

Dat zorgt voor volle leslokalen en een drukke kantine én voor veel steigermateriaal dat zowel in opgeborgen als in opgebouwde vorm veel ruimte in beslag neemt.

 

Ook hoogwerkers in Schilders^Cool

Daarnaast is de Schilders^Cool-locatie sinds korte tijd ook een officieel gecertificeerd opleidingsscentrum voor hoogwerkerstrainingen. De school werd zowel IPAF als Loxam gecertificeerd. Loxam stationeerde permanent een knikarm hoogwerker aan de Drutenstraat, en levert ook de andere benodigde hoogwerkers.

De cursussen worden gegeven door zowel BPO advies en ondersteuning als door Kenniscentrum Savantis.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Cursus ‘houtsoorten herkennen’

Video: muren spuiten op nieuwbouwproject Den Bosch

Noren en Amerikanen ontwikkelen allebei ‘slangrobot’ voor inspecties (video)

Schilderen op ‘het dak van Zwolle’ (video)

Coating om nachtkijkers te bedriegen


Naar archief >