Ga naar hoofdinhoud

Schildersbedrijf Dolf van Schaik wint Nationale SchildersVakprijs 2014


Er waren dinsdagavond 4 november in totaal zes prijzen te verdelen: drie prijzen in de categorieën Restauratie- en Decoratieschilderwerk, Onderhoudschilderwerk en Nieuwbouwschilderwerk. Uit deze drie categoriewinnaars is de overall Juryprijs gekozen. Vervolgens werd de Publieksprijs uitgereikt. Een nieuw element in deze editie van de Nationale SchildersVakprijs is de Klanttevredenheidspluim, waarbij alle 31 projecten die door de voorselectie kwamen, kans maakten. Het gaat om de beste klantbeoordeling aan de hand van een kwalitatief onderzoek door sponsor SchilderKTV.nl onder de opdrachtgevers van deze projecten.

Winnaar van de overall Juryprijs van de Nationale SchildersVakprijs 2014 is Schildersbedrijf Dolf van Schaik uit Hilversum. Met het schilderwerk aan het Waldorf Astoria Hotel in Amsterdam toonde ze aan het meest bijzondere schildersproject te hebben gerealiseerd. De Publieksprijs ging naar Ben Sosef Schilderwerken uit Honselersdijk met het project Gemeenlandshuis in Maassluis.

Klik hier voor een uitgebreide fotoreportage van de uitreiking van de Nationele SchildersVakprijs 2014 die plaatsvond op het hoofdkantoor van Mercedes-Benz Nederland in Utrecht. Bekijk hier de films die van alle genomineerde projecten gemaakt zijn.

 nsvp totaal.JPG

Op de foto bovenin v.l.n.r.: Gert-Jan Lindhout van Lindhout Schilder – Vastgoedonderhoud, winnaar categorie Nieuwbouwschilderwerk; Jan van de Berg van Hartman Totaalonderhoud, winnaar Klanttevredenheidspluim; Peter Sandbrink van Manders Totaal Schilderwerken, genomineerd in de categorie Onderhoudsschilderwerk, Frank Buijtendorp van Frank Buijtendorp Restauratie-Decoratieschilder, genomineerd in de categorie Restauratie- en Decoratieschilderwerk; Hennie de Leur van Van der Gun Schilderwerken, genomineerd in de categorie Nieuwbouwschilderwerk; Sander Rosendaal van Rosendaal schilderwerken, genomineerd in de categorie Nieuwbouwschilderwerk; Nanon Journée van Bouwhuis & Journée, winnaar in de categorie Restauratie- en Decoratieschilderwerk; en Michiel van de Laar van Restauratie-Atelier M. van de Laar, genomineerd in de categorie Restauratie- en Decoratieschilderwerk.

Onderin v.l.n.r.: Paul en Corno Sosef van Sosef Schilderwerken, winnaar Publieksprijs; Wim Keet en Jos Koopmanschap van Schildersbedrijf Dolf van Schaik, winnaar in de categorie Onderhoudsschilderwerk en winnaar van de Overall Juryprijs; en Aafje Bouwhuis van Bouwhuis & Journée, winnaar in de categorie Restauratie- en Decoratieschilderwerk. 

  • Glorieus winnaar in de categorie Onderhoudschilderwerk en winnaar van de Overall Juryprijs was dus Schildersbedrijf Dolf van Schaik voor hun vakprestatie aan en in het nieuwe Waldorf Astoria Hotel in Amsterdam.
  • In de categorie Nieuwbouwschilderwerk won Lindhout Schilder- en Vastgoedonderhoud met  het schilderwerk aan de nieuwbouw van een stadsvilla in Goes.
  • In de categorie Restauratie- en Decoratieschilderwerk was het Bouwhuis & Journée uit Arnhem met de restauratie van de Sint Walburgiskerk in het Achterhoekse Netterden.
  • De Publieksprijs ging naar Ben Sosef Schilderwerken uit Honselersdijk met het project Gemeenlandshuis in Maassluis. Zij wisten de meeste publieksstemmers voor zich te winnen.
  • De Klanttevredenheidspluim werd door Hartman Totaalonderhoud uit Wateringen in de wacht gesleept. De ‘pluim’ komt van de Rijksgebouwendienst voor het onderhoudsproject aan het Ministerie van Algemene Zaken, Eerste Kamer der Staten Generaal en Binnenhof 17-23 in Den Haag.

Klik hiervoor een uitgebreide fotoreportage van de Nationale SchildersVakprijs 2014.

Bekijk hier de films die van alle genomineerde projecten gemaakt zijn


Deel via:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Interesse in schildersvak lijkt te stijgen

Climate Proof kozijn: slechts één keer in de 25 jaar schilderen

Verfvlek van PPG-stakingen spreidt zich uit

Video | Op de MONUMENT-beurs in Den Bosch

Medewerkers AkzoNobel zamelen ongebruikte verf in voor goede doel


Naar archief >