Schilder mist Div GoodPracticePrijs • SchildersVAK.nl Ga naar hoofdinhoud

Schilder mist Div GoodPracticePrijs


Finalist Everts Schilderwerk & Algemeen Onderhoud in Leidschendam is de Div GoodPracticePrijs 2007 mis gelopen. Deze prijs werd in december uitgereikt aan restaurantketen The Colour Kitchen. De onderscheiding stimuleert werkgevers in het midden- en kleinbedrijf om ook allochtone medewerkers in het personeel op te nemen. Finalist Everts Schilderwerk & Algemeen Onderhoud in Leidschendam is de Div GoodPracticePrijs 2007 mis gelopen. Deze prijs werd in december uitgereikt aan restaurantketen The Colour Kitchen door drs R. A. Nieuwenhoven, directeur Sociale Zaken van werkgeversorganisatie VNO-NCW. De prijs stimuleert werkgevers in het midden- en kleinbedrijf om ook allochtone medewerkers in het personeel op te nemen.

Het schildersbedrijf was een van de tien genomineerde bedrijven voor de Div GoodPracticePrijs 2007. Deze prijs was voor het derde jaar beschikbaar gesteld door Div, het Landelijk Netwerk Diversiteitsmanagement. Het adviseert werkgevers in het midden- en kleinbedrijf over diversiteit in het bedrijfs- en personeelsbeleid en de zakelijke voordelen ervan. Zie www.div-management.nl.

Nieuwenhoven maakt ook deel uit van de Raad van Advies van Div. Voor de prijs hadden zich 16 mkb-werkgevers aangemeld. Zij moesten schriftelijk antwoord gegeven op vragen waarmee Div het praktische diversiteitsgehalte van het bedrijf vaststelt. Na een eerste beoordeling door Divs programmamanager Ad de Ruijter en zijn medewerkers, werden tien mkb'ers genomineerd voor de finale.

Finalist Everts Schilderwerk & Algemeen Onderhoud in Leidschendam is de Div GoodPracticePrijs 2007 mis gelopen. Deze prijs werd in december uitgereikt aan restaurantketen The Colour Kitchen. De onderscheiding stimuleert werkgevers in het midden- en kleinbedrijf om ook allochtone medewerkers in het personeel op te nemen.

De jury beoordeelt deze bedrijven op belangrijke onderdelen in het bedrijfsbeleid: de visie en doelstelling van het diversiteitsbeleid; de betrokkenheid van directie en management; beleid voor werving, selectie, instroom, doorstroom, behoud en uitstroom; de manier waarop veranderingen in interne cultuur en gedrag zijn bereikt; de samenhang met het algemene bedrijfsbeleid en duurzaamheid; de effectiviteit van het beleid inclusief aantoonbare bedrijfseconomische resultaten; en de creativiteit, voorbeeldfunctie en overdraagbaarheid van de aanpak.

 


Deel via:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Extra geld voor begeleiding kwetsbare jongeren naar werk

Wiltec organiseert ontwerpwedstrijd mondkapjes op school

Nieuwe poedercoatings met antibacteriële eigenschappen

CNV en Doorzaam helpen flexwerkers met geldzorgen

Inschrijving opleiding Erfgoed Schilderen geopend


Naar archief >