Scheuten Glas levert geluidsschermen A74 • SchildersVAK.nl Ga naar hoofdinhoud

Scheuten Glas levert geluidsschermen A74


Scheuten Glas uit Venlo heeft in opdracht van Dura Vermeer ruim 30.000 vierkante meter glas geproduceerd en geleverd voor de geluidsschermen langs de A74. De nieuwe snelweg verbindt het Nederlandse en Duitse hoofdwegennet.In het wegennet rondom Venlo ontbreekt een directe verbinding tussen de A73 met de Duitse Bundesautobahn 61. De A74 is hierin de ontbrekende schakel. De werkzaamheden aan de nieuwe snelweg begonnen in 2010 en worden volgens planning in het voorjaar van 2012 afgerond. Dura Vermeer is hoofdaannemer van het project en gaf Scheuten opdracht voor de ontwikkeling van het glasgedeelte van de geluidsschermen.

Scheuten Glas uit Venlo heeft in opdracht van Dura Vermeer ruim 30.000 vierkante meter glas geproduceerd en geleverd voor de geluidsschermen langs de A74. De nieuwe snelweg verbindt het Nederlandse en Duitse hoofdwegennet.

Scheuten heeft al meerdere projecten met geluidsschermen gerealiseerd langs spoor- en autosnelwegen. Voor de A74 produceerde en leverde het bedrijf ruim 30.000 vierkante meter glas voorzien van zeefdruk in verschillende samenstellingen. Het basisglas is afkomstig van de floatglasfabriek in Osterweddingen (D), waar Scheuten extra blank glas produceert dat de lichtdoorlatendheid en transparantie bevordert. De engineering en detailleringen van het glas en de integratie in de staalconstructie langs de A74 was in handen van Scheuten Absoluut Glastechniek.


Deel via:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Wits Noord ontwikkelt protocol voor binnenwerken

Duivens bedrijf komt met opblaasbaar tussenscherm

CO2-footprint in Wijzonol Levensduurverwachting Tool

SchildersVAKTV bij jongste schilderondernemer Dylan (17)

Boek over overdracht familiebedrijven


Naar archief >