Samenwerking Anker Stuy en Parthian Technology • SchildersVAK.nl Ga naar hoofdinhoud

Samenwerking Anker Stuy en Parthian Technology


De wieken krijgen enorm veel belasting van o.a. regen, hagel en zand. Om de levensduur te verlengen slaan beide bedrijven de handen ineen om een systeem te ontwikkelen welke dit kan verwezenlijken. Anker Stuy Verven staat bekend om zijn innovatieve verven die de levensduur van een ondergrond significant kunnen verlengen.

Anker Stuy Verven uit Terwispel & Parthian Technology (Hengelo) gaan gezamenlijk innovatieve systemen ontwikkelen die bijdragen aan een duurzame en energievriendelijke toekomst. Parthian Technology staat bekend om zijn kennis en ontwikkeling van composieten die onder andere worden toegepast in de wieken van windturbines.

De hierboven genoemde vorm van composieten zijn vezelsterke kunststoffen. De bekendste vezels zijn glas en carbon. Ze worden momenteel toegepast in o.a. de vliegtuig- en jachtbouw industrie maar ook de wieken van windturbines bestaan uit deze materialen. Deze materialen zullen in de toekomst zich doorontwikkelen en bestaande productiematerialen vervangen zoals staal.


Deel via:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Maandag webinar over veilig gebruik rolsteigers

Samenwerking hoogwerkerspecialisten Riwal en Siesling

Cibap Graduates Expo in Spoorzone en centrum Zwolle

Vrienden schilderen huis oranje voor EK Voetbal

FNV en CNV weer voorzichtig aan tafel in overleg Schilders-cao


Naar archief >