Ga naar hoofdinhoud

Rutges Vernieuwt haakt aan bij TBI Holdings


Rutges Vernieuwt heeft zich aangesloten bij TBI Holdings BV. Het vastgoedonderhoudsbedrijf wordt een zelfstandige dochteronderneming van dit Rotterdamse bouw- en installatieconcern. Dennis Rutges blijft directeur.

Het pand van Rutges Vernieuwt in Amsterdam.

‘Voor onze klanten is de aansluiting bij TBI een belangrijke mijlpaal, omdat we hiermee onze ambities voor een duurzame toekomst nog sneller kunnen realiseren’, stelt Rutges in een bericht van ANP Pers Support.

‘Het binnen handbereik krijgen van aanvullende installatietechnische kennis en kunde vanuit TBI draagt hieraan bij. Daarnaast waarderen wij het feit dat TBI met haar stichtingsmodel een langetermijnvisie heeft, waarin de belangen van klanten en medewerkers voor lange termijn geborgd zijn.’

Bart van Breukelen, voorzitter van de raad van bestuur van TBI Holdings, is op zijn beurt ook tevreden. Hij geeft aan TBI’s positie in de renovatie- en onderhoudsmarkt in de Randstad te kunnen versterken met Rutges aan boord. ‘Daarmee zetten wij een belangrijke stap in onze strategie om de energietransitie en duurzame renovatie van corporatiewoningen te versnellen. Rutges is een heel mooie aanvulling op onze bouwondernemingen en techniekbedrijven en past qua bedrijfscultuur goed bij TBI.’

TBI bestaat uit negentien ondernemingen die de leefomgeving op een duurzame manier vernieuwen, inrichten en onderhouden. Dit doen zij in de sectoren vastgoed, wonen, utiliteit, technologie en mobiliteit. De aangesloten bedrijven opereren elk onder hun eigen naam, maar werken ook samen. Voor opdrachtgevers moet deze krachtenbundeling tot meerwaarde leiden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Wolters en Van der Geest bundelen krachten

Infobladen dampremmende en waterkerende folies

‘Krimp bouw brengt verduurzaming van sector in het gedrang’

Hemink Groep sluit zich bij Cirkelstad aan

Partnerschap renovatie en verduurzaming woningen


Naar archief >