Ga naar hoofdinhoud

Riwal neemt Instant Holland over


Met ingang van 1 januari 2010 is de voorgenomen overname door Riwal van collega-verhuurbedrijf Instant Holland geëffectueerd. Dit betekent dat de Riwal verhuurvloot met circa 800 hoogwerkers uitgebreid is tot bijna 3.000 eenheden in Nederland.Met ingang van 1 januari 2010 is de voorgenomen overname door Riwal van collega-verhuurbedrijf Instant Holland geëffectueerd. Dit betekent dat de Riwal verhuurvloot met circa 800 hoogwerkers uitgebreid is tot bijna 3.000 eenheden in Nederland.

Riwal uit Dordrecht is specialist op het gebied van hoogwerkers en tevens verhuurder van verreikers, heftrucks, aluminium steigers en aanverwant bouwmaterieel. De schildersbranche is een van de doelgroepen. Instant Holland Instant Holland is totaalleverancier op het gebied van hoogwerkers en aluminium steigers en heedt de hoofdvestiging in Velsen-Noord.

De voormalige Instant vloot is grotendeels gestationeerd in Muiden. Hiermee verkrijgt Riwal een extra depot van waaruit vooral de projecten in de noordelijke helft van Nederland beleverd zullen worden.

Voor klanten van Instant Holland verandert er vooralsnog niks. Enkel zullen er in toenemende mate machines met Riwal logo's worden geleverd. Riwal is in Europa het grootste particuliere verhuurbedrijf op het gebied van hoogwerkers.


Deel via:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Heimtextil gaat niet door in januari

Update van factsheet Lichamelijke Overbelasting

Webinar over ‘Vervroegd Uittreden’ en ‘Generatiepact’

Vliegtuigen kampen met afbrokkelende verf

Uitreiking Nationale SchildersVakprijs 2021 terugkijken


Naar archief >