Ga naar hoofdinhoud

Renovatie & Monument verplaatst naar oktober


De vakbeurs Renovatie & Monument is verzet van half mei naar 6 tot en met 8 oktober. De locatie blijft ongewijzigd: Brabanthallen in Den Bosch. Organisator 54events heeft tot uitstel besloten vanwege de uitbraak van het coronavirus.

Bovendien zijn samenkomsten tot 1 juni in Nederland sowieso verboden, maakte het kabinet gisteravond bekend. 54events houdt Renovatie & Monument nu gelijktijdig met de Nationale Energie Week (5 tot en met 11 oktober), wanneer ook Vakbeurs Energie en de beurs PREFAB op de rol staan.

‘We hebben positieve reacties ontvangen op ons besluit’, meldt Fedde van der Woude, directeur van 54events. ‘Men ziet de voordelen van de combinatie met onze najaarsbeurzen. Thema’s als renovatie, restauratie en verduurzaming liggen in elkaars verlengde. Ook neemt de toepassing van prefabricage snel toe in de renovatiesector.’

PPG, eigenaar van onder meer de verfmerken Sigma, Veveo en Boonstoppel, is een van de exposanten op Renovatie & Monument. ‘Deze oplossing klinkt uitstekend’, zegt Ward Roefs van PPG. ‘Zo komen vele professionals dit jaar alsnog in aanraking met de Nederlandse erfgoedsector.’

Bezoekers die zich al voor Renovatie & Monument hebben aangemeld, hoeven dit niet nogmaals te doen en zijn per e-mail geïnformeerd over het uitstel. Wie zich nog niet voor een bezoek heeft geregistreerd, kan dit doen vanaf 3 augustus.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Opleiding Renovatie en Transformatie

Informatiesessie over SPOR op 21 november

Elk groep neemt bouwbedrijf Renshof over

Nutma Schilders naar Dokkum

Bombach algemeen directeur van elk groep


Naar archief >