'Red tag sale' bij Riwal • SchildersVAK.nl Ga naar hoofdinhoud

‘Red tag sale’ bij Riwal


Riwal, specialist in verhuur en verkoop van hoogwerkers, verreikers en vorkheftrucks, organiseert op 19 november haar eerste Red Tag Sale evenement.

Dit jaar investeert Riwal €80 miljoen euro in de verhuurvloot, een verdubbeling van het investeringsbudget van 2014. Ongeveer 60% van de investering betreft vervanging van machines in de verhuurvloot. Door deze investering komen er goed onderhouden machines vrij, die Riwal ter verkoop aanbiedt. In totaal biedt Riwal ongeveer 1200 gebruikte machines te koop aan.

Reden om uitverkoop, oftewel een ‘Red Tag Sale’, te organiseren. De happening vindt plaats op 19 november en wordt gehouden op de vestiging Amsterdam aan de Muiderstraatweg 63 in Diemen. Er zullen tijdens dit eerste evenement meer dan 200 machines worden gepresenteerd. De unieke aanbiedingsprijzen voor de te koop aangeboden machines zijn exclusief en alleen deze dag geldig.

Alle machines komen direct uit de Riwal-verhuurvloot en zijn door hun technici nagelopen. De machines verkeren gegarandeerd in goede staat en ook de onderhoudshistorie is aanwezig, aldus het bedrijf. Naast de presentatie van de gebruikte modellen zullen er machine demonstraties plaatsvinden.

Riwal

Riwal is sinds 1968 gespecialiseerd in veilig en efficiënt werken op hoogte en is in de afgelopen decennia uitgegroeid tot een kennispartner en totaalleverancier voor klanten van klein tot groot in nagenoeg iedere branche. Met vestigingen in 17 landen. hoogwerker-Riwal.3.jpg

Naast het verhuren, onderhouden en verkopen van hoogwerkers, verreikers en heftrucks, verkoopt Riwal ook eersteklas onderdelen en technische diensten voor machines. Riwal heeft eigen (indoor) opleidingscentra met onder meer bedieningsopleidingen en industriële trainingen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Nieuwe website voor veiliger werken op hoogte

APEX klaar voor herstel markt mobiele werkplatforms

SchildersVAKTV: Wijns schildert Limburgs kasteel

Wijziging Arbobesluit heeft gevolgen voor werken met werkbak

Met hoogwerker bij moeder op ‘visite’


Naar archief >