Ga naar hoofdinhoud

Recordaantal inzendingen SchildersVakprijs


Maar liefst 62 inzendingen ontving de organisatie van de Nationale SchildersVakprijs 2019. De jury is bovendien goed te spreken over de kwaliteit van dit jaar.

De inzendingen kwamen binnen in alle categorieën. Zoals gebruikelijk was het aantal inzendingen voor de afdeling ‘onderhoudsschilderwerk’ het grootst. Maar ook bij de categorieën nieuwbouw-/en renovatieschilderwerk en decoratie-/restauratieschilderwerk kwamen ruim voldoende inzendingen binnen, en van voldoende kwaliteit, om een goede keuze te maken.

Zoals elk jaar zal ook dit jaar een deel van de inzendingen de Voorselectie niet halen. Dat kan verschillende redenen hebben, maar de meest voorkomende is dat er aan de inzending onvoldoende aandacht is besteed. De jury kan zich dan op basis van de teksten en/of de foto’s geen goed beeld vormen van de kwaliteit van het schilderwerk.

De Voorselectie wordt binnenkort online getoond. Al die projecten maken kans op de Klanttevredenheidspluim. Uit de Voorselectie zullen de genomineerden gekozen worden. Die maken kans op alle andere awards van de Nationale SchildersVakprijs 2019

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Inschrijving Nationale SchildersVakprijs is geopend

Recordaantal vrouwen werkzaam in Amerikaanse bouw

Schilders-soundtrack onder de kerstboom

Video | Uitreiking SchildersVakprijzen 2022

Verkerke en Van der Kruis grote winnaars SchildersVakprijs


Naar archief >