Record aantal exposanten op APEX 2017 • SchildersVAK.nl Ga naar hoofdinhoud

Record aantal exposanten op APEX 2017


Bijna een half jaar voor aanvang van APEX,  internationale vakbeurs op het gebied van mobiele werkplatforms in de RAI Amsterdam, meldt de organisatie dat zowel binnen als op het buitenterrein alle stands zijn volgeboekt. Het event is van 2 tot en met 4 mei aanstaande.

Met een record aantal van rond de 90 deelnemers wordt APEX 2017 de grootste editie in zijn geschiedenis. De eerste zeven versies van de APEX vonden plaats in het MECC te Maastricht. In 2014 verhuisde de beurs naar Amsterdam. De nieuwe locatie en het aantrekkelijke Europaplein voor de RAI blijken uitstekend in de smaak te vallen bij zowel exposanten als bezoekers.

Bedrijven die geboekt hebben voor APEX 2017 zijn onder meer JLG, Manitou, Genie, Teupen, Skyjack, Holland Lift, Snorkel, Imer, Power Towers, Oil & Steel, Haulotte, CTE, Alimak HEK, Bronto Skylift, Ruthmann, Time International, Palfinger, Bronto, Dinolift, Socage, Riwal Holding Group, Kors Hoogwerkersystemen, Hinowa, Collé en Teupen. Velen daarvan zijn actief in de schildersbranche.

IPAF

APEX 2017 wordt georganiseerd door BV Industrial Promotions International (I.P.I.) uit Goor en officieel ondersteund door de International Powered Access Federation (IPAF) en door het internationale vaktijdschrift Access International uit Engeland. Dit vakblad wordt uitgegeven door KHL.

De IPAF zet zich wereldwijd in voor het veilige en effectieve gebruik van aangedreven hoogwerkers in de breedste zin van het woord. IPAF biedt technisch advies en informatie aan door middel van het beïnvloeden en interpreteren van wetgevingen en standaardisaties waaraan vele veiligheidsinitiatieven en opleidingsprogramma’s ten grondslag liggen.

Op APEX 2017 in de RAI zullen nagenoeg alle internationale topfabrikanten van verreikers, werkliften, schaarliften, telescoophoogwerkers, verticale werkplatforms, mast hoogwerkers en hoogwaardig steigermateriaal zich met hun unieke producten presenteren. Met als voornaamste doel om koopkrachtige afnemers uit Nederland en de rest van de wereld te ontmoeten. Naast bekende fabrikanten uit Europa en de VS zullen ook acht fabrikanten uit China acte de presence geven.

Tony Kenter, managing director van organisator I.P.I. zegt: “Het is zeer verheugend om vijf maanden voor aanvang van de beurs reeds te kunnen melden dat APEX volledig is uitverkocht. Onze verwachting is daarom dat APEX 2017 een van de meest succesvolle edities zal worden in de APEX historie. Dit mede vanwege het gegeven dat er sprake is van een verbeterde marktsituatie op de internationale verhuurmarkt van mobiele werkplatforms.”

Event

Het driedaagse evenement dient als belangrijk platform om te kunnen netwerken, om kennis te delen, en om richting te geven aan de toekomst van de industrie. Bezoekers krijgen de kans om hun mening over actuele onderwerpen en trends te ventileren, om kennis en ervaring uit te wissel en om state-of-the-art technologie en innovatie te bekijken.

Op dinsdag 2 mei en woensdag 3 mei is de vakbeurs geopend van 09.30 tot 18.00 uur. Op de laatste dag, 4 mei, eindigt de vakbeurs om 17.00 uur. Bezoekers kunnen zich nu reeds pre-registreren op de website www.apexshow.com

APEX 2017 zal gelijktijdig worden gehouden met de eveneens uitverkochte International Rental Exhibition (IRE) en het jaarlijkse congres van de European Rental Association (ERA). Dit congres zal plaatsvinden in het nieuwe Amtrium van de RAI.

Bezoekers aan de APEX hebben vrij toegang tot de IRE vakbeurs. Het betreft hier de vierde editie van deze eveneens driejaarlijkse vakbeurs. Alle exposanten op IRE 2017 leveren bouwmaterieel en gereedschappen aan de verhuursector. Er zijn fabrikanten van zwaar en groot materieel zoals containers, compressoren, generatoren, minigravers, lichttorens en elektrische gereedschappen. Maar ook leveranciers van specialistische diensten aan de verhuursector zoals software en asset tracking technologie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


APEX klaar voor herstel markt mobiele werkplatforms

SchildersVAKTV: Wijns schildert Limburgs kasteel

Vakbeurs Apex nu al uitverkocht

Riwal steunt Hulphond Nederland


Naar archief >