Professionele RGVO-adviseur • SchildersVAK.nl Ga naar hoofdinhoud

Professionele RGVO-adviseur


Professioneel vanwege je opleiding op hbo-niveau en de ervaring die je hebt in ResultaatGericht VastgoedOnderhoud. Met je adviezen overtuig je enerzijds (potentiële) opdrachtgevers van de voordelen, anderzijds maak je onze eigen medewerkers (nog) vertrouwder met de aanpak. Bij deze nieuwe en innovatieve functie hoort een passende beloning.

Steeds vaker kiezen vastgoedbeheerders voor een resultaatgerichte aanpak op de lange(re) termijn in plaats van aanbestedingen gericht op de korte termijn. Vast staat inmiddels dat een resultaatgerichte aanpak enerzijds de kwaliteit verhoogt en anderzijds een structurele financiële besparing oplevert.

Steeds vaker kiezen vastgoedbeheerders voor een resultaatgerichte aanpak op de lange(re) termijn in plaats van aanbestedingen gericht op de korte termijn. Vast staat inmiddels dat een resultaatgerichte aanpak enerzijds de kwaliteit verhoogt en anderzijds een structurele financiële besparing oplevert. Vanwege deze ontwikkeling zoeken we een

professionele RGVO-adviseur

Kijk voor nadere informatie over de functie op www.logchies.nl. Ben je als onderhoudsspecialist geïnteresseerd in een nader gesprek? Bel Dick Logchies, directeur: 06 53715426.


Deel via:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Van Wijk Verf gaat in Elma doen

Glas Award voor Depot Boijmans van Beuningen

Onderhoudsbedrijf Vios gaat op in Elk

CAO-onderhandelingen gestart tussen OHNL, LBV, FNV en CNV

SchildersVAKTV: Erik Winkler in de schilderswerkplaats


Naar archief >