Politici gaan vandaag de bouw op • SchildersVAK.nl Ga naar hoofdinhoud

Politici gaan vandaag de bouw op


Vandaag is het Dag van de Ondernemer, een initiatief van MKB Nederland. Ondernemers door het hele land worden in het zonnetje gezet. Zo gaan diverse politici op bezoek bij bedrijven in de bouwkolom.

Kees Verhoeven, vicefractievoorzitter D66, gaat langs bij Arjan van Asselt, directeur/mede eigenaar Heilijgers in Amersfoort. Hij krijgt een inkijkje in de innovaties van dit vernieuwende vastgoedbedrijf. Zo wordt hij meegenomen in de mogelijkheden van 3D beton printen en de plannen voor het bouwen van seriematige woningen van piepschuim (PS-woning).

Bij dit bezoek sluit ook Ruben Heezen, Adviseur Overheid & Markt bij Bouwend Nederland aan.

Jessica van Eijs, D66 portefeuillehouder voor wonen, gaat kijken bij de renovatie en verduurzaming van een oude woonboerderij in Boxtel. Deze renovatie wordt uitgevoerd door Ruud Adriaans, projectleider Adriaans BouwbedrijfJoelka van Daal, verenigingsmanager Bouwend Nederland afdeling Oost Brabant e.o. en Paul Uppelschoten, regiovoorzitter Bouwend Nederland afdeling Oost Brabant e.o. en directeur Huybregts sluiten aan bij dit bezoek.


Nationale Schildersvakprijs 2020

Rob Jetten, fractievoorzitter D66, wordt door Karst Jan Beens, van de Beens Groep ontvangen in Utrecht en ziet aldaar hoe deze waterinfra-specialist de bestaande walmuren aan de Oudegracht met minimale hinder voor gebruikers en bewoners van de Oudegracht aan het vervangen is. Bij dit bezoek zijn ook Jacco Vonhof, voorzitter MKB Nederland en Fries Heinis, algemeen directeur Bouwend Nederland aanwezig.

Bouwend Nederland steunt dit initiatief van MKB Nederland. “Ik ben trots op het ondernemerschap van onze bouw en infraleden,” zegt Maxime Verhagen, voorzitter Bouwend Nederland.

“Ik ben vereerd met de speciale aandacht van landelijke politici voor onze sector op deze Dag van de Ondernemer. Onze leden verdienen het op deze dag extra in het zonnetje te worden gezet. In deze lastige tijd waarin er genoeg te doen is, maar vergunningen niet worden afgegeven, is een hart onder de riem ook extra op zijn plaats.”Deel via:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nationale Schildersvakprijs 2020

SchildersVAKTV start wedstrijd voor schilders

Coating om nachtkijkers te bedriegen

Olie- en verfmaker met pensioen

Samenwerking Infinity Repair en Repair Care

Ondernemer centraal in Week van de RI&E


Naar archief >
.