Ga naar hoofdinhoud

John Edens jurylid Spray, Paint and Masking Challenge


De Apeldoornse schilder John Edens, bekend met zijn YouTube-kanaal vol schildertips, maakt deel uit van de jury die toezicht gaat houden op een goed en eerlijk verloop van de Spray, Paint and Maskinchallenge.

Met ruim 25.500 abonnees op zijn YouTube-kanaal ‘Schildersbedrijf Edens‘ is de directeur-eigenaar van het gelijknamige schildersbedrijf verreweg de populairste youtubende schilder van Nederland. Wekelijks deelt John Edens in een nieuwe video zijn kennis op het gebied van schilderen, houtrotreparaties, behangen en tal van andere vaardigheden van de schilder. Hij richt zich daarbij vooral op de (gevorderde) doe-het-zelver.

John Edens is de tweede prominente schilder die toetreedt tot de jury van het nieuwe event dat SchildersVAKTV organiseert. Eerder zegde Ruben van der Kruis al zijn medewerking toe. De Spray, Paint and Maskingchallenge is een vrolijke en uitdagende afvalrace tussen teams van twee schilders tegen elkaar. De voorrondes zijn op 6 oktober in Hardenberg (niet toegankelijk voor publiek) en op 4 november tijdens de SGA Vakdagen in Gorinchem.

Inschrijven voor de challenge is nog mogelijk tot 18 september via deze link.

Met medewerking van een aantal eerstejaars schilderstudenten van de SchildersVakopleiding Hengelo probeerden we alvast een paar ideëen van de challenge uit:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


SchildersVAK Challenge: HoHo heer en meester

SchildersVAK Challenge 3 – uitzending 4

SchildersVAK Challenge 3 – uitzending 3

SchildersVAK Challenge 3 – trailer 3

SchildersVAK Challenge 3 – uitzending 2


Naar archief >