Ga naar hoofdinhoud

OnderhoudNL steunt Studieclub Schilders


Ondernemersorganisatie OnderhoudNL en Studieclub Schilders zijn een samenwerking aangegaan. De invulling daarvan zal later plaatsvinden. De ondernemersvereniging zal gaan ondersteunen bij het organsieren van activiteiten en het oprichten van nieuw studieclubs bevorderen.

Studieclub Schilders werd in 1946 opgericht en bestaat uit plaatselijke clubs (op dit moment 15) met een grote mate van zelfstandigheid en een centrale clubleiding. De circa 1500 leden zijn mensen die op één of andere manier in professioneel schilderwerk en schildertechnieken geïnteresseerd zijn: schilders, groothandelaren, leveranciers, hobbyisten. Elk jaar organiseert één van de afdelingen de Landelijke Dag, waarop de door de landelijke organisatie gecoördineerde schilderwedstrijd een belangrijke rol speelt.

De studieclub en OnderhoudNL gaan nu een commissie samenstellen die gaat nadenken over hoe de club het best ondersteund kan worden. Met name aan de organisatorische kant en bij het oprichten van studieclubs waar die nu nog niet bestaan zou OnderhoudNL een rol kunnen spelen.

Eén reactie op “OnderhoudNL steunt Studieclub Schilders

  • Arjen de Boer

    Zelfs de koster van de Martinikerk heeft een leuke en leerzame dag gehad. Bedankt schilders van Nederland en Jelle Zijlstra natuurlijk.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.Naar archief >