Ga naar hoofdinhoud

NVT Onderhoudsgroep en Elk Groep bundelen hun krachten


De NVT Onderhoudsgroep heeft zich aangesloten bij de Elk Groep. Deze strategische samenwerking resulteert, volgens beide partijen, in schaalvergroting, verhoogde innovatie- en slagkracht en versterkt hun positie op de onderhouds- en renovatiemarkt.

Op vrijdag 2 juni tekenden de partijen de samenwerkingsovereenkomst en hieven ze vervolgens het glas (zie foto). Hiermee krijgt de Elk Groep er tevens een nieuw en belangrijk specialisme bij: betonrenovatie.

Ronny Hulsman, algemeen directeur van NVT Betonrenovatie, zegt hierover: “Deze samenwerking borgt onze sterke positie in de markt. Onze reputatie als specialist in betonrenovatie zal zelfs gestaag kunnen groeien. Maar ook onze vakkennis over vastgoedonderhoud en renovatie kan zich door ontwikkelen binnen de kracht van de Elk Groep.”

Roel van Elk, algemeen directeur van de Elk Groep, is eveneens positief: ”Als aanjager van de Nederlandse renovatie- en onderhoudsmarkt willen wij de transitie naar duurzame en vitale wijken versnellen. Voor iedereen! Dat doen we door te innoveren op sociaal en technisch gebied. Bij die ambitie past deze bundeling van expertise en de toevoeging van een nieuw en belangrijk specialisme.”

Van Elk: “Het versterkt onze landelijke dekking en het voelt goed om samen met de vakmensen van NVT Onderhoudsgroep deze versnelling waar te maken. Een bijzondere mijlpaal voor beide partijen en vooral de start van een mooie nieuwe fase vol kansen en mogelijkheden.”

Bedrijven

Op 10 december 1907 is de NVT Onderhoudsgroep opgericht in Den Haag als schildersbedrijf, maar na verloop van tijd kwamen daar andere onderhoudsdisciplines bij. De combinatie van vakkundig personeel, een goed netwerk aan relaties en het overnemen van een aantal collega-bedrijven zorgde voor een stevig fundament.

Met vestigingen in Groningen, Apeldoorn, Utrecht, Bleiswijk en Eindhoven heeft NVT Onderhoudsgroep inmiddels een landelijke dekking. Op dit moment telt het bedrijf  270 medewerkers.

De Elk Groep, dat haar hoofdvestiging in Nijmegen heeft, bestaat sinds 2000 en is met ruim 500 collega’s landelijk actief en lokaal verankerd vanuit 11 vestigingen. Samen met woningcorporaties en andere vastgoedprofessionals wordt dagelijks, zowel sociaal als technisch, inhoud gegeven aan de transformatie van wijken en het verbeteren en onderhouden van maatschappelijk vastgoed.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Cibap-studenten decoreren muur in Meppel

Hooghoed nieuwe voorzitter Vakgroep Glas

Vijfde Kwastendag trekt ruim dertig geïnteresseerden

Tweede mbo-opleiding Glaszetter met elf deelnemers

Flinke bonus levert (nog) geen nieuw personeel op


Naar archief >