Noviteiten voor schilder op SGA Vakdagen • SchildersVAK.nl Ga naar hoofdinhoud

Noviteiten voor schilder op SGA Vakdagen


De V&K-kwastbewaarkoker, een nieuw schildersconcept van Vistapaint en de nieuwe productlijn van Repair Care. Het is slechts een greep uit de innovaties die exposanten presenteren bij de komende SGA-dagen op 5, 6 en 7 november in Gorinchem.

Nieuw op de Schilder, Glas & Afbouw Vakdagen, zoals het evenement voluit heet, is een afbouwplein met demonstraties van onder meer Tria-Al. De SGA-dagen zijn voor het tweede jaar op rij gekoppeld aan de Verticaaldagen voor de Benelux.

Volgens goed gebruik zijn fabrikanten, importeurs, leveranciers en groot- en tussenhandelaren uit de afbouw- schilders- en beglazingssector present in Evenementenhal Gorinchem. De organisatie schermt met ‘prominente namen’ als Copagro, Polyfilla Pro, Sigma, Wijzonol, Sikkens en Topspin. Bezoekers uit de glasbranche kunnen terecht bij diverse exposanten die hun lijm- en kitaanbod presenteren, zoals Bloem Sealants.

De organisatie van de Verticaaldagen stipt de komst van Eyecatcher en VIAVAC aan. Laatstgenoemd bedrijf presenteert zijn assortiment vacuümhijsgereedschap. Met deze slimme hijsoplossing plaatsen professionals efficiënt en veilig sandwich-dak- of wandpanelen, stalen dakplaten en glaselementen.


Nationale Schildersvakprijs 2020

Bedrijven als Eurosupply, Kwak Hoogwerkers, Wetac Motive Power en Skyjack zijn de vertrouwde gezichten op de beurs. Zij tonen onder andere nieuwe modellen met verhoogde capaciteiten, nieuw toegepaste technieken op het gebied van hybride en volledig elektrisch aangedreven machines door middel van lithiumaccu’s.

De SGA Vakdagen en Verticaaldagen zijn op de genoemde data te bezoeken tussen 13.00 en 21.00 uur.


Een uitgebreide special over de SGA Vakdagen, inclusief standhouderslijst, beursplattegrond én noviteiten van exposanten is bijgesloten in de nieuwste editie van Eisma’s Schildersblad. Deze special wordt volgende week ook bijgesloten in SchildersVakkrant.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nationale Schildersvakprijs 2020

SchildersVAKTV start wedstrijd voor schilders

Organisatie SGA-beurs denkt aan timeslots en verruimde opening

Veel extra’s rond SGA Vakdagen in november

SGA trekt bijna 7.000 bezoekers


Naar archief >
.